Mnogi komenatrišu da su pravila kraljevske porodice počela da se krše od kada se Megan Markl udala za princa Harija, a sada je jednu tradiciju prekršila i kraljica Elizabeta zbog lepe princeze, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: OTAC MEGAN MARKL ŠOKIRAO JAVNOST I OTKRIO TAJNU O LEPOJ PRINCEZI: nećete verovati kako je Kejt Midlton reagovala kada je čula za porodične probleme nove princeze (FOTO)

Engleska princeza Megan Markl dobila je svoj grb, a dizajn grba i takav gest odobrila je lično kraljica Elizabeta. Prema pravilima kraljevske porodice na venčanju se mladinom ocu daje grb, ali pošto Tomas Markl nije mogao da prisustvuje venčanju zbog zdravstvenih problema, kraljica je odlučila da taj grb pokloni lepoj Megan

Dizajneri su želeli da na grb predstavlja spoj Meganinog porekla i mesta rođenja i engleske tradicije. Tako je izabrana plava pozadina na štitu koja predstavlja okean u Kaliforniji, gde je Megan rođena, zlatne linije kao simbol sunčeve svetlosti i zlatne bulke koje su zvanično cveće države. 

Na grbu je prikazan i zimocvet koji raste u Kensingtonskoj palati, pera koja su simbol moći komunikacije, a naslikani su i lav i ptica sa otvorenim krilima.

Kliknite OVDE da pročitate negativno tumačenje grba za Megan Markl!

PageBreak

Međutim, mnogi na Internetu su kitikovali ovaj grb i pitali su se zašto ptica oko vrata ima krunu, a ne na glavi. Komentarisali su kako ptica koja treba da bude simbol komunikacije na grbu izgleda kao da se guši, a mnogi su zamerali zašto lav ima crvene kandže i pitali se da li je to krv ili lak za nokte.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE MEGAN MARKL SMELA OVO DA URADI: strastveni poljubac prodrmao kraljevsku porodicu i šokirao javnost (FOTO)

Ipak, sudeći po ostalim komentarima i stručnim tekstovima o kraljevskoj porodici, na grbu koji je dobila pratnja na venčanju Kejt Midlton takođe je naslikana kruna oko vrata jednoroga. 

Mnogi ističu da se takav simbol ponavlja i da nema negativno značenja, dok i neki i dalje sumnjaju da grb Megan Markl ima tajno značenje koje baš i nije dobro za princezu.

Izvor: Lepa & Srećna