Negovana priroda Tašmajdanskog parka je bila najlepša scenografija za Sensa Piazzettu sreće koja se održala 23. i 24. juna. Piazzetta sreće je tokom dva dana bila jedinstveno mesto koje slavi život uz dobre vibracije, i širenje novih ideja i znanja. Posetioci su mogli da učestvuju u radionicama za decu i odrasle, da probaju nove ukuse i mirise organske hrane i kozmetike kao i da uživaju u muzici Olivere Popović, FlitaraGaute i lekovitim vibracijama gonga. Poglede je privlačila i divna izvedba Art Yoga Similirsa kao i predstavnika Vidya škole joge a posebno atraktivno je bilo i predstavljanje Aerial joge. 

Posetioci su mogli da odmore i uživaju ali i da otkriju kakve sve misterije čuva voda uz pomoć naših prijatelja Voda Voda. Mogli smo da vidimo kako izgledaju kristali vode na izložbi fotografija kao i kako voda reaguje na zvuk tibetanskih činija ali i da saznamo zašto je toliko važna za naše zdravlje nakon konsultacija sa nefrologom dr Gordana Peković Peruničić

Na bogatom štandu Idea Organic je predstavila svoju ponudu organskih proizvoda gde su svi zainteresovani mogli i da dobiju i praktične savete njihovih nutricionistkinja.

Raznovrsnu ponudu je upotpunilo i razigrano predstavljanje kozmetičkih proizvoda Le Petit Marseillais Posetioci su uživali u moćnim mirisima eteričnih ulja te učestvovali u nagradnim igrama. 

Mirisnu oazu je ponudio i Silan sa fantastičnim aromama a posetioci su se poigrali i kreirali poruke sreće i ljubavi.

Osveženje smo pronašli u magičnom Fructus kutku gde smo probali zdrave i ukusne čajeve ali i saznali i da se čajem mogu slikati najlepše slike. 

Kliknite OVDE da pogledate fotografije u galeriji!

LepaiSrecna Piazzetta sreće – delimo dobre vibracije i trenutke radosti