Za Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića 21. jun 2018. godine je vrlo važan datum, jer su izgovorili sudbonosno "da"!

Kako je planirano, svatovi su  se pred crkveno venčanje okupili kod Živojinovića na kućnoj adresi, a onda idu ka crkvi. Aleksandra i Filip će kočijama otići do crkve svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, gde je zakazano crkveno venčanje u 13 časova.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP ŽIVOJINOVIĆ POTPISALI PREDBRAČNI UGOVOR: evo kako će mladenci koristiti i deliti imovinu

Glamurozna svadba na kojoj će prisustvovati 850 zvanica tek sledi u popodnevnim časovima, a oko cele organizacije je bio zadužen Boba Živojinović.

Klikinite OVDE da pročitate kojen svadbene običaje mladenci ne žele da ispoštuju!

PageBreak

Pevačica će navodno promeniti čak tri venčanice koje su je ukupno koštale oko 50.000 evra, a kumovi će im biti Miloš Teodosić i Aco Pejović.

Međutim, na fešti će ipak izostati neki srpski tradicionalni običaji...

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENI SVI DETALJI O PRIPREMI SVADBE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: evo kakva će hrana biti poslužena, a luksuzna dekoracija će vas šokirati (FOTO + VIDEO)

"Prija nije želela da ispoštuje narodne običaje. Glupo joj je da je kupuju deveri Stefan i Viktor, jer ona neće izaći iz svoje devojačke kuće već iz stana u kojem živi sa Filipom. Samim tim, prema njenom mišljenju, nema poente da Filip puca u jabuku, kao ni da ona baca sito preko krova", rekao je izvor za Informer.

Izvor: Mondo