Pevačica AleksandraPrijović i sportski menadžer Filip Živojinović 21. juna 2018. godine izgovorili su sudbonosno “da” u Beogradu, a “Blic“ otkriva koliko su novca dali za slavlje.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP ŽIVOJINOVIĆ POTPISALI PREDBRAČNI UGOVOR: evo kako će mladenci koristiti i deliti imovinu

Od izvora bliskoj porodici Živojinović za svadbenu proslavu mlade pevačice i sina Bobe Živojinovića i Lepe Brene biće izdvojeno nešto više od 400.000 evra.

Priprema prostora se uveliko privodi kraju, a jedna od skupljih želja mladenaca svakako je, kako saznajemo, i cvetni vrt koji će se nalaziti ispred sale, a kroz koji će na ulazu prolaziti gosti.

- Gosti iz celog svet polako počinju da pristižu. Vodi se računa o svakom detalju, a mladenci svih dana nadgledaju radove koji se dešavaju u hali. Ništa ne žele da prepuste slučaju, te su svakodnevno na vezi sa brojnim organizatorima i ljudima koji su zaduženi da sve bude “pod konac”. Za najlepši dan u njihovim životima obe porodice nisu žalile novac, te su tako se upustili u to da ispune svačije želje. Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje 70.000 evra, u to je uključen veliki zeleni vrt, dijamantska dekoracija koja visi sa vrha hale, velelepni lusteri koji će biti u celoj hali, poseban oltar i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor i dati mu dodatnu toplinu - počinje priču izvor blizak budućim mladencima.

Planiramo je da u glamuroznom slavlju uživa oko 900 zvanica, a oko 400 gostiju dolazi iz najrazličitijih delova sveta i Srbije, te će svima njima biti organizovan smeštaj koji će, kako saznajemo, koštati oko 150.000 evra, dok je “stolica“ u hali gde prave svadbu oko 100 evra.

- Hrana će biti poslužena iz jednog poznatog prestoničkog hotela u kom će mladenci provesti prvu bračnu noć. Takođe, oni su odlučili da svojim gostima koji dolaze iz inostranstva plate smeštaj koji košta oko 150.000 evra - otkriva izvor za “Blic”.

Kliknite OVDE za nastavak teksta!

PageBreak

Kada je u pitanju svadbena torta, ona će svakako biti raskošna.

- Svadbena torta koja će biti iznesena u kasnim popdnevnim satima biće na nekoliko sparatova, u nežnim tonovima. Za odevne kombinacije budući mladenci izvojili su oko 60.000 evra, dok će za muziku dati oko 50.000 evra. Iako su muzičari želeli da pevaju bez honorara, i Aleksandra i Filip su odlučni outome da im plate - objašnjava izvor.

PROČITAJTE JOŠ: SVI NA INSTAGRAMU SU ŠOKIRANI - ALEKSANDRA PRIJOVIĆ IMA DVE MAJKE: srpska pevačica iznenadila ceo Internet ovom fotografijom (FOTO)

Inače, na svadbi će pevati Aca Sofronijević, “Tropiko bend“ i Dejan Petrović.

Kako objašnjava izvor, veliku pomoć oko organizacije svadbe pružili su Lepa Brena i Boba Živojinović, kao i Filipova majka Zorica Nakić i Aleksandrini roditelji mama Borka Mihajlović i Nedeljko Prijović.

Podsećanja radi, Aleksandra i Filip su ljubavnu romansu započeli krajem 2015. godine kada su se upoznali na jednoj privatnoj zabavi.

I dok su svi očekivali da će mladenci odmah posle svadbenog veselja otputovati na medeni mesec, to se ipak neće dogoditi. Još nisu odabrali destinaciju na kojoj će uživati, a prema navodima izvora bliskom paru, oni će na ovo putovanje otputovati u drugoj polovini leta.

- Nakon svadbe uslediće poslovne obaveze mladog para, verovatno će otići negde na more posle svadbe, ali za pravi medecni mesec sačekaće onaj trenutka kada budu imali dovoljno slobodnog vremena, bez ikakvih obaveza, kako bi u potpunosti mogli da uživaju - objašnjava izvor blizak popularnom paru.

Tekst: Ljubomir Tozev

Izvor: Blic