Buket koji je vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (36) nosila na venčanju sa princem Harijem (33) završio je - na groblju. Ipak, nije reč o nekoj bizarnoj ideji bivše glumice, već o kraljevskoj tradiciji

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO PROMENILA IZGLED - MEGAN MARKL SE PRVI PUT POJAVILA U JAVNOSTI POSLE VENČANJA: nećete verovati šta je nova engleska princeza obukla (FOTO)

Bidermajer bivše glumice dizajnirala je aranžerka FilipaKradok, a navodno je princ Hari za njega ubrao cveće iz svog vrta ispred palate Kensington.

Tradiciju da se cveće nakon kraljevskog venčanja šalje na groblje Vestminsterske opatije, na grob neznanom junaku,  uvela je još kraljica Elizabet Bouz-Lajon kada se 1923. godine udala za princa Džordža.

Kliknite OVDE da pogledate sliku bidermajera na grobu!

PageBreak

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI KAKVA PRAVILA ĆE MEGAN MARKL MORATI DA POŠTUJE: evo šta će sve nova engleska princeza morati da žrtvuje zbog braka sa princem Harijem (FOTO)

"Grob neznanog junaka" poznat je u celom svetu kao simbol žrtve i hrabrosti svih poginulih vojnika iz Prvog svetskog rata.

Izvor: 24sata.hr