Princ Luis je nova "zvezda" na kraljevskom nebu slavnih, a mama Kejt Midlton potpisuje prve zvanične slike malenog princa!

Naime, britanska kraljevska porodica objavila je 6. maja 2018. godine prve dve službene fotografije novorođenog princa Louisa.

PROČITAJTE JOŠ: GINEKOLOG OTKRIVA ISTINU O TRUDNOĆI I POROĐAJU KEJT MIDLTON: ove slike princeze i bebe izbliza pokazuju šta iznenađuje obične ljude (FOTO)

Na jednoj od njih, princa Luisa drži njegova trogodišnja sestra, princeza Šarlota.

Princeza Šarlota nežno drži brata u krilu, ali svi su iznenađeni što na slici nema princa Džordža. Kako su odani pratioci kraljevske porodice brzo primetili, dečak je bio samo simbolično "prisutan", jer njegov plavi džemperić na dečijem grupnom portretu nosi sestra Šarlota.

Kliknite OVDE da vidite još lepšu sliku malenog Luisa i da saznate razlog zbog koga na slici nema princa Džordža!

PageBreak

Ipak, nema puno misterije oko toga, kažu poznavaoci, jer je princ Džordž jednostavno, bio u školi kad je mama Kejt napravila malo foto-snimanje. Bilo je to samo tri dana nakon što je mali princ Luis došao na svet, ali u kraljevskoj porodici retki su bilo kakvi izuzeci od redovnog protokola i radnih obaveza. Tako je princ Džordž bio u školi i na sam dan maminog trećeg porođaja, a Kejt se istog dana vratila kući s bebom. 

Luis od Kembridža je peti u nizu za britanski tron, rođen je 23. aprila.

PROČITAJTE JOŠ: KEJT MIDLTON OVO NE SME DA JEDE POSLE POROĐAJA: šokiraće vas stroga dijeta engleske princeze

Obe fotografije su napravljene unutar Kensingtonske palate, a autorka je Ketrin, majka deteta i supruga princa Vilijama, unuka kraljice Elizabete.

Inače, baš 2. maja bio je i treći rođendan princeze Šarlote, pa je očigledno atmosfera u palati bila posebna!

Izvor: Zadovoljna