Lepa glumica Megan Markl uskoro se udaje za princa Harija, ali svi su šokirani njenim čestim kršenjem važnih kraljevskih pravila, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: DOK KEJT NOSI JEFTINE STVARI, MEGAN MARKL VOLI LUKSUZNU ODEĆU: nećete verovati ko plaća skupu garderobu nove engleske princeze (FOTO)

Osim što se nedavno slikala i grlila sa obožavaocima, pa čak im i davala autograme, što je sve u kraljevskom pravilniku strogo zabranjeno, Megan je počela da greši i kada je u pitanju kodeks oblačenja. Niko ne može da ospori da se Megan savršeno snalazi u svetu mode i da je svaka njena kombinacija odeće pun pogodak, ali ipak, engleska princeza ne sme da se oblači kao druge poznate dame, već mora da poštuje pravila dvora.

Megan je na rođendanu kraljice Elizabete uradila nešto što nijedna dama iz kraljevske porodice nikada nije - nije obula čarape!

Lepa Megan pojavila se u predivnoj, ženstvenoj haljini ali je, verovatno zbog visoke temperature, izbegla da nosi čarape. Međutim, po pravilu svaka žena koja je član kraljivske porodice na javnim skupovima treba da nosi hulahopke u boji kože. Poznato je da Kejt Midlton striktno poštuje ovo pravilo, ali se izgleda Megan još uvek nije navikla da zamenu glumačke profesije titulom engleske princeze.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE KUĆA U KOJOJ ĆE ŽIVETI MEGAN MARKL I PRINC HARI POSLE VENČANJA: zavirite u romantičnu kućicu za mladi kraljevski par (VIDEO + FOTO)

Međutim, Megan lako može da se opravda, jer ona  još uvek nije postala zvaničan član kraljevske porodice.

Ostaje da vidimo da li će Megan poštovati kraljičina pravila nakon što izgovori sudbonosno DA!

Izvor: Lepa & srećna