Pop pevačica Nataša Bekvalac nedavno je rodila ćerkicu Katju, a čim se oporavila, zajedno sa suprugom Lukom Lazukićem i Katjom otišla je iz Beograda u novi dom u Čeneju.

Dom je isplaniran do najsitnijih detalja, a uređenje čitavog imanja koštalo je 200.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ: POSLE VESTI O RAZVODU, ŽENA BALI-BEGA IZNENADILA SVE: zavirite u dom u kojem žive Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen (FOTO + VIDEO)

- Soba za novog člana porodice Bekvalac uveliko je spremna, kao i garderoba i igračke koje su kupile kako tetke tako i Hana. Većina nameštaja je napravljena, tako da je Nataša retko šta donela iz stana u Beogradu, koji neće prodavati jer će joj biti potreban zbog posla. Posebnu pažnju je poklonila dvorištu u kojem će provoditi veći deo vremena, kao i kućicama za pse koje je usvojila. Za njih je sada sagrađen poseban boks u kojem žive, a Nataša je planirala da na imanju ima još mnogo životinja. Ovo će biti njihova oaza mira, kako je to Nata oduvek želela. Sada je blizu roditelja što joj je dodatno drago, a Luka je pristao da svoj život odvoji od prestonice - rekao je nedavno naš izvor.

Kliknite OVDE da vidite kako izgleda prelepo imanje popularne novosadske pevačice!

PageBreak

Pevačica se po prvi put oglasila fotografijom iz novog doma:

- Dome, slatki dome - napisala je Nataša, a potom dodala:

- Naše njive posipaju se laticama, višnjama, trešnjama, jagodama i godžijem... svemu što raste u našim baštama... tako da... bez sekiracije. 

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNA ISTINA O RAZVODU: Emina Jahović direktno objasnila kakav je njen odnos sa Mustafom

Izvor: Blic