Poznati estradni par Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta odlučio se na korak koji smatraju potpuno ispravnim, a nema sumnje da će ova njihova odluka pokrenuti veliki broj komentara.

Poznati roditelji za malu Taru donose posebnu ishranu iz različitih sela naše zemlje, a Ana je čak rešila da kupi manji plac i da unajmi farmere koji će uzgajati tu vrstu hrane za čitavu porodicu.

PROČITAJTE JOŠ: ANA NIKOLIĆ NOVOM SLIKOM ĆERKE ODUŠEVILA SVE: ona i muž Rasta slažu se samo oko ove stvari (FOTO)

- Pre rođenja ćerke Ana je mnogo čitala o organskoj hrani i njenoj primeni kod beba. U razgovoru sa Rastom donela je odluku da krene sa primenom ovog režima ishrane, što je u prvom trenutku izazvalo zaprepašćenje kod porodice. Kako su dani odmicali, ćerka je sve bolje prihvatala ovaj režim ishrane, a pevačica se pretvorila u pravu domaćicu koja je sve pravila po receptima koje je dobila od nutricionista. Tako je one standardne kašice za decu zamenila organskim, jer je isključivo time želela da hrani dete. Pošto veliki broj organskog voća i povrća nije mogla da nađe u Beogradu, Ana je svojim autom obilazila sela po Srbiji gde je kupovala sve ono što joj je potrebno za pripremu jela - objašnjava jedan od članova familije Nikolić.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da saznate ko još uzgaja organsku hranu!

PageBreak

PROČITAJTE JOŠ: LEPA BRENA PONOVO IZNENADILA MODNIM IZBOROM: seksi čizme kakve još nisu viđene nigde na sceni (FOTO)

Pošto planira da organska hrana bude osnovna Tarina ishrana u narednim godinama, a i sama želi da se hrani zdravo, Ana je već počela da traži lokaciju za plac ili manju farmu gde će plaćati ljude koji će uzgajati ovu vrstu hrane.

- Dok Rasta nastupa, Ana obilazi sela u Srbiji gde od uzgajivača kupuje sve, a pošto se umorila, obezbediće nekoliko hektara placa na kojem će uzgajati organsku hranu, a onda će imati obavezu samo da odlazi i preuzima sirove proizvode. Ima nameru da unajmi nekoliko ljudi koji će voditi čitav plac i uzgajati organske proizvode na njemu. To radi zato što želi da se Tara hrani najboljim proizvodima iz prirode, a kako u Srbiji još nije u potpunosti zastupljena ova grana ishrane, Ana smatra da je najbolje da se sama pobrine za sve - objašnjava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s njom da bismo proverili ove informacije, ali Ana, kao ni Rasta, do zaključenja ovog broja nisu bili dostupni za komentar.

Inače, Ana i Rasta nisu prve javne ličnosti koje su počele s uzgajanjem organskih namirnica, to su pre njih uradili Sloboda i Vojin Ćetković, koji su u selu Čortanovci zasadili nekoliko ari voća i povrća.

Tekst:  Lj. T.

Izvor: Blic