Interesovanje za venčanje najpoželjnijeg turskog mladoženje, pevača i glumca Ozdžana Deniza (45), Kahramana iz serije "Sudbina", ni posle desetak dana ne jenjava, piše Lepa & Srećna

Da podsetimo: jedan od najvećih turskih zavodnika venčao se 8. marta sa 20 godina mlađom Fejzom Aktan koja je u osmom mesecu trudnoće. Ceremonija je obavljena u njegovoj luksuznoj vili u elitnoj četvrti Zekerijakoj, a prisustvovao joj je mali broj zvanica, uglavnom članovi porodice i najbliži prijatelji. 

Venčanje je okarakterisano kao tajno, ali ispade da i nije baš bilo tajno jer je kod ograde, 200 metara od vile, logorovala četa novinara. Njih su  mlada i mladoženja pozdravili s terase (u maniru engleskih prinčeva, komentarišu neki) i zahvalili im se na čestitkama.

PROČITAJTE JOŠ: ANA NIKOLIĆ NOVOM SLIKOM ĆERKE ODUŠEVILA SVE: ona i muž Rasta slažu se samo oko ove stvari (FOTO)

Pažnju javnosti je privukla crna haljina koju je Fejza nosila umesto venčanice, jer je istu takvu u seriji "Nevesta iz Istanbula" obukla Asli Enver, Ozdžanova partnerka, pa se, pišu tabloidi, nameće uverenje da su priče o Fejzinoj ljubomori na Asli tačne.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da saznate kakvu ulogu u svemu će imati majka poznatog turskog glumca!

PageBreak

Fejza je, primećeno je, na društvenim mrežama odmah promenila prezime, pa je postala Fejza Deniz, a pažljivim posmatračima nije promaklo da je novopečena mlada počela da prati samo članove porodice Deniz, dok je, bar što se društvenih mreža tiče, sa svojima prekinula. Mnogi to tumače da se opasno sukobila s roditeljima kojima se Ozdžan ne dopada (ili im se ne dopada što im je ćerka ostala trudna pre braka).

PROČITAJTE JOŠ: ENGLESKA JE POTPUNO U ŠOKU: snimljen je film o Megan Markl i princu Hariju, a svi su se zgrozili kada su videli ove scene (VIDEO)

Mladoženja je, čuje se u medijima, više opijen činjenicom što će postati tata nego samim venčanjem. Zato, kažu, nije žalio para. Konzervativnih shvatanja i pored toga što se školovao u Evropi, odmah do svoje kupio je i vilu  za majku jer želi da ona bude u blizini i nadgleda odrastanje unuka. Za bebu je, naravno, opremljena posebna soba u čije je uređenje glumac uložio oko 50.000 evra, a spremne su i ostale prateće stvari, od pelena do automobilčića za vožnju.

I dok se neki njegovi fanovi tope od miline zbog nežnosti koje Fejza i Ozdžan razmenjuju, njegove bivše rone suze pred kamerama, a neverne Tome među novinarima licitiraju koliko će brak trajati.

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa&Srećna