MajkaAne Ivanović Dragana otputovala je u Čikago kako bi pomagala ćerki u prvim danima s bebom!

Najlepša srpska teniserkaAna Ivanović porodila se u 18. marta 2018. godine, a dan uoči porođaja stigao je i "baka servis"!

Naime, Dragana Ivanović otputovala je juče u Čikago kako bi pomagala ćerki u prvim danima s bebom.

PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ I BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER OPREMILI LUKSUZAN PENTHAUS ELEGANTNIM NAMEŠTAJEM: najlepša teniserka sveta imala je samo jedan uslov za stan (FOTO + VIDEO)

- Dragana je otputovala u Ameriku neposredno pred Anin porođaj. Ona je želela da bude uz ćerku kada na svet donosi svoje prvo dete i da joj pomaže oko bebe, a i Ana ju je to zamolila još u ranoj trudnoći. Dragana je pokazala Ani kako se kupabeba, previja, a tu je i za sve ostale stvari koje Ivanovićka tek treba da nauči. Teniserka je, kao i svaka majka, tih prvih mesec dana uplašena da li sve radi pravilno i mnogo joj znači mamina pomoć - priča naš izvor blizak teniserki i dodaje da ona zasad nije htela da unajmljuje dadilju:

- Ana misli da za to nema potrebe kad je ona tu i ima maminu pomoć. Možda će malo kasnije, kad beba ojača, Švajni i ona razmisliti o tome, ali zasad nema ni govora.

AKO ŽELITE DA VIDITE PRVE SLIKE ANINE BEBE, KLIKNITE OVDE!

PageBreak

Otac naše poznate teniserke Miroslav, ali i četiri godine mlađi brat Miloš ostali su u Beogradu i dostojno proslavili Lukino rođenje. Oni će uskoro otputovati u Čikago, gde će se okupiti i Švajnijeva porodica.

- Miroslav i Miloš su, otkako su saznali da su Ana i beba dobro, počeli da slave. Već u nedelju uveče su, nakon što su obavestili rodbinu, zakupili jedan lokal, gde su slavili do jutra. Anin tata je pozvao i muzičare, koje je celu noć kitio i naručivao pesme. On je baš srećan što je postao deda. Posebno ga raduje put za manje od tri nedelje, kada će konačno videti svog prvog unuka Luku - kaže izvor.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Mar 21, 2018 at 2:04pm PDT

PROČITAJTE JOŠ: USKRS 2018. U NAJLEPŠE UKRAŠENOM DOMU: naš čitalac Vladislav Bukovac oduševljava dekoracijama i divnim idejama (FOTO)

I Švajnijevi roditelji Alfred i Monika uskoro će otputovati u Čikago. S obzirom na to da fudbalerov brat već ima decu, druga baka je već iskusna i biće od pomoći Ani.

- Bastijanovi roditelji uskoro odlaze u Čikago. Inače, i oni su slavili u Nemačkoj. Napravili su veliku zabavu - završava naš izvor.

Inače, Bastijan poslednjih dana pita prijatelje kako da se ponaša kao otac, pa je savet potražio i od Rodžera Federera, s kojim se sreo u Čikagu.

- Trebalo bi da obiđeš Čikago Rivervork i, ukoliko imaš vremena, da se sretnemo i da mi daš savet o tome kako je biti otac - napisao je on.

Tekst: Jelena Stuparušić

Izvor: Kurir