U prethodne dve trudnoće stomak se kod Kejt Midlton skoro nije ni primećivao, ali svi se pitaju zašto Kejt u trećoj trudnoći izgleda znatno krupnije, piše Lepa & srećna.

U medijima su se pojavljivale glasine da je princa Džordža i princezu Šarlot rodila surogat majka, jer je trudnički stomak Kejt Midlton bio skoro neprimetan. Kejt sad čeka treće dete i stomak je veći nego ranije, a eksperti su rešili ovu misteriju. Stručnjaci ističu da kod žena koje su već rađale telo aktivira takozvanu mišićnu memoriju, odnosno zna koliko treba mesta da napravi za bebu.

Takođe, medicinska istraživanja pokazuju da su tokom treće trudnoće bebe uglavnom veće u odnosu na prvo ili drugo dete. Kejt je do nedavno bila na više zvaničnih događaja, a svi su komentarisali kako je procvetala u trudnoći i da posebno blista u poslednjem trimestru. Kraljevska beba treba da se rodi u aprilu, a u maju je zakazano je venčanje Megan Markl i princa Harija, tako da englesku kraljevsku porodicu očekuju dani najlepšeg slavlja.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKO DA SPREČITE RAK GRLIĆA MATERICE

KRALJICA ĆE POLUDETI: OVO MEGAN MARKL NIKAKO NIJE SMELA DA URADI

KAKO DA IZBACITE OPASNE OTROVE IZ TELA ZA SAMO 1 DAN