Nakon što su dobili blizance, Džordž Kluni i njegova lepa supruga Amal nisu se često pojavljIvali u javnosti, ali nedavno su izašli iz ilegale i saopštili vest koja je oduševila ceo svet, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: DŽORŽ KLUNI OTKRIO NOVI SKANDAL U HOLIVUDU: evo kakav užas je preživela moja žena Amal (FOTO)

Slavni par je odlučio da donira 500 000 dolara za podršku učeničkog marša protiv oružanog nasilja. Ovaj marš održavaju učenici iz Floride koji su preživeli masovno ubistvo koje se dogodilo u jednoj srednjoj školi, a Džorž i Amal su odlučili da u ime svojih blizanaca Ele i Aleksandra učestvuju u ovom važnom događaju.

Glumac je izjavio da su njega i Amal inspirisali hrabrost i svest mladih ljudi i da će njegova porodica 24. marta 2018. godine učestvovati u maršu.

PROČITAJTE JOŠ: DŽORDŽ I AMAL KLUNI PRVI PUT RAZMENJUJU NEŽNOST U JAVNOSTI: ovakve slike poznatog para još niste videli (FOTO)

Mnogi se pitaju da li će slavni roditelji dovesti blizance na marš i da li će to biti prvo pojavljivanje njihovih naslednika u javnosti. Ostaje da vidimo kako će porodica Kluni podržati ovaj događaj, ali svakako zaslužuju jedan veliki aplauz za ovaj gest.

Nakon što su Džordž i Amal objavili da će doniirati novac, odmah se na Tviteru oglasila i Opra Vinfri koja takođe želi da donira istu sumu novca. Možda su zvezde ovo shvatile kao takmičenje u pokazivanju velikodušnosti, ali kakva god namera bila svaki humanitaran čin je za pohvalu.

Izvor: Lepa & srećna