Bračnom paru su oko ćerki prva dva meseca pomagale njihove majke, ali ubrzo su raspisali i konkurs za dadilju. Voditeljki i pevaču neophodna je stručna pomoć oko devojčica, naročito jer se po povratku s Maldiva, gde su trenutno na odmoru, oboje vraćaju poslovnim obavezama. Zato su pred put na egzotičnu destinaciju organizovali izbor dadilje, ali još uvek nisu pronašli pravu, piše Kurir

- Željko i Jovana su sve podredili svojoj deci. Kosta je glavni u kući i oni su mu dopustili da zajedno s njima bira bebisiterku za sestre kako ne bi bio ljubomoran, što je deci svojstveno kad dođu bebe. Dečak je presladak i prepametan.

PROČITAJTE JOŠ: ĆERKE ŽELJKA I JOVANE JOKSIMOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI: nećete verovati ko brine o bliznakinjama (FOTO)

Baš sam se iznenadila kako je lepo vaspitan. Vidi se da su mu roditelji maksimalno posvećeni. On je upućen u sve što se dešava i tačno zna u koje vreme devojčice spavaju, kad se hrane i kupaju. On ima četiri godine, ali se ponaša kao veliki dečak. Nažalost, ja nisam prošla izbor - ispričala nam je devojka koja je insistirala na anonimnosti.

Inače, bebisiterke koje bračni par Joksimović traži moraju da budu usko profilisanog obrazovanja - da imaju završenu visoku medicinsku školu, ginekološko-akušerski smer, i moraju da imaju vrhunsku preporuku.

PROČITAJTE JOŠ: JOVANA JOKSIMOVIĆ NOSI NAJPOPULARNIJE ČIZME ZA ZIMU: stil i izgled TV voditeljke oduševio žene u Srbiji (FOTO)

Svaka od zaposlenih treba da bude spremna da se maksimalno posveti devojčicama, čak i da tokom noći bude s njima, jer Jovana mora rano da ustaje i da ide na posao. Njih dvoje su i za sina pronašli dadilju pre nekoliko godina i prezadovoljni su njom.

A kako Kosta "puni" svoje omiljene patike, pogledajte na sledećoj stranici!

PageBreak

Kosta je vrlo samostalan pa se za šetnju sam sprema! Očito i roditelji uživaju u nestašlucima mališana, pa je tako na Željkovom Instagram profilu osvanuo i ovaj snima Kostinih patika kako se "pune"...

PROČITAJTE JOŠ: Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića slavi 6. rođendan: slavni roditelji objavili dirljive fotografije ćerke Nine (FOTO)

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on Oct 24, 2017 at 11:17am PDT

Tekst: Lj. S.

Izvor: Kurir