Februar je mesec u kojem slavimo ljubav - slatku, nežnu, divlju, prijateljsku, večnu... Kakva god ona bila, uvek nam izmami osmeh na lice i zagreje srce. U želji da vam i novi broj Cosmopolitana probudi baš takva osećanja odabali smo da Megan Foks, glumica koja je sinonim za strast, krasi našu februarsku naslovnu stranu i tako vam ukažemo na sve vruće teme koje vas očekuju u vašem omiljenom magazinu. 

Ne sumnjamo da ćete se odlično zabaviti čitajući… 

BEAUTY SLEEP

Nedovoljno sati sna učiniće da vaša koža bude umorna i beživotna. Uz korisne savete koje ćete pronaći u novom broju Cosma pretvorite spavanje u svoju novu beauty rutinu.

CODE RED

Crveno, crveno, crveno! Sve je u znaku ove nijanse. Kao vodeća boja ove sezone, može da se nosi od glave do pete. U novom modnom izazovu to je gotovo obavezno.

ZANIMANJE KOJIM SVI ŽELE DA SE BAVE

Putovati oko sveta, nositi dizajnersku odeću i još za to dobiti dobru lovu zvuči poput bajke. Međutim, da li je biti influenser baš tako jednostavno ili se iza svega toga krije težak rad? 

KAKO KUPITI KUĆU OVE GODINE?

Preispitajte svoje planove i mogućnosti i iskoristite narednih 12 meseci da što pametnije krenete na put ka sopstvenom domu iz snova!

NAUČITE GA KAKO DA VAS ZADOVOLJI

Bilo da pokušavate da ispravite pogrešne poteze koje je pokupio iz filmova za odrasle ili želite da njegovu ljubavnu veštinu transformišete iz dobre u odličnu, evo šta morate da uradite...

WINTER, DON’T KILL MY MOJO

Zimu je najlepše provesti u toplom zagrljaju i uživanju u dodirima svog partnera. Zvuči romantično, ali i provokativno? Ne, ukoliko vam u takvom scenariju još curi i nos ili ne prestajete da kijate. Kako biste tokom hladnog perioda bili zdravi i seksi, pročitajte naše savete...

BUDI MOJ GOST

Verujemo da su sve žene već upoznate sa onim čuvenim „ljubav na usta ulazi“. Dan zaljubljenih savršen je trenutak da svoje ljubavno gnezdo iz spavaće sobe preselite direktno u kuhinju. Ali ne brinite, i vi ćete dobiti svoj desert na kraju!

Februarski broj Cosmopolitana na kioscima je od 25. januara!