Februarski broj ELLE magazina je u prodaji od 22. januara i polako nas uvodi u kraj zime, vraćajući naš fokus sa praznika na aktuelne trendove i radne obaveze koje nas čekaju nakon male pauze! 

Sa naslovne strane zavodljivo flertuje brazilska lepotica Luma Grothe, odevena u crveni kombinezon sa resama!  

Pročitajte u nastavku ključne priče februarskog broja:

Glavna priča februarskoh broja posvećena je HEROJIMA, vitezovima modernog doba koji su doprineli i doprinose da naša zemlja bude ponosna na njih, kao i da mladi ljudi imaju uzore koji su hrabri, odvažni, autentični i dosledni. Sedam heroja i heroina čeka vas u februarskoj broju!

U intervjuu Q&A ugostili smo srpskog Marlon Branda, glumca Andriju Kuzmanovića koji je otkrio ne samo da li ima tremu pred predstavu, već i kakve ljubavne sumnje ima jedan uspešan muškarac danas. 

Februar donosi veliki EDITORIJAL u kome je crvena boja bila glavna vodilja. Saradnici magazina, fotograf Greg Swales i stilista Arnold Milfort uz pomoć modne urednice ELLE magazina, Ane Ostojić uradili su sjajnu priču RED ALERT koja je naišla na fenomenalne komentare!  

Gošća rubrike Movie list je naša slavna kostimografkinja Bojana Nikitović koja je za ELLE otkrila svoje omiljene filmove među kojima se našla kostimirana drama Marie Anthoinette, za koju je Bojana radila kao asistent kostimografa.

Modnie ELLE insajder - Anja Stojković u rubrici WALK BY ANJA otkriva kako ove zime da kombinujete teddy kaput, omiljeni modni komad za zimu većine trendi dama. 

Urednica lepote Branislava Kostić pokušava u sferi psihologije da otkrije najbolje načine da odmorite i opustite svoj um i telo usled preteranog obima posla koji dovodi do burnout stresa i sve većeg umora.

Naravno, tim ELLE-a nije zaboravio da je februar mesec ljubavi te vas u novom broju čeka osvrt na #love u režiji Marije Ratković i Ivana Tokina, ali i nekoliko predloga kako da se obučete za ljubavni sastanak.

Šta još donosi FEBRUAR u Elle režiji saznajte od 22. januara!