Drama Indigo je priča o životu žena u modernom društvu, njihovim strahovima, interesima, ciljevima i ambicijama. Dve dominantne dame, Bela (Marija Vicković) i Ana (Danica Maksimović), rade u istoj kancelariji dugi niz godina ne znajući apsolutno ništa jedna o drugoj.  Privatni životi su im u rasulu. Izgubljene su, usamljene, iscrpljene tempom i radom. Nakon bujice okršaja, vređanja, podmetanja, lažnih telefonskih razgovora, zbližavaju se i iskreno bodre jedna drugu, ne bi li se očuvale i prebrodile svaka svoje probleme. U najlepšim trenucima se rastaju. Bela ostaje sama, sve do pojave muškarca (Branislav Lečić), domara i bivšeg robijaša, koji je izvlači iz začaranog kruga svakodnevice, nudeći joj brak.

PROČITAJTE JOŠ: OMILJENA SRPSKA GLUMICA DOBILA ULOGU U SERIJI SENKE NAD BALKANOM: nećete verovati ko će glumiti najopasniju ženu u seriji (FOTO)

„Nas dve smo potpuno identične, zato se predstava i zove Indigo,  jer je preslikana priča jedne koja prolazi kroz firmu koja je iz pršlog veka u kojoj nakon godina rada dobija otkaz. Publika prepoznaje sve teme i sve nesuglasice, sve što nam prolazi kroz glavu, sve ženske priče koje su samo naizgled bezazlene. Unutarnja emocija i bura koju svaka od nas nosi, kada na kraju izađe kao jedna divna katarzična priča, koja se rasplete i na kraju postajemo i prijateljice i prepoznajmo kroz šta sve prođe jedna ljudska priroda.“, kaže o predstavi Danica Maksimović.

Komad Indigo je svoje prvo izvođenje imao na festivalu Grad teatar - Budva 2012. godine. Beogradska premijera je izvedena iste godine, a publika Zvezdara teatra biće u prilici da ovaj trojac vidi u nedelju 28. januara. Karte su dostupne na biletarnici pozorišta i putem onlajn kupovine na sledećem linku.