Turska hit serija "Mali zločini" počela je da se emituje ove sezone, ali je već ugrozila "Mafiju" koja je već tri godine po rejtingu na prvom mestu, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: NEĆETE VEROVATI ŠTA JE HUREM URADILA SA VERENIKOM U DUBAIJU

U novoj seriji igraju neki naši stari poznanici: SulejmanBajraktar, Zumbul-aga iz "Sulejmana Veličanstvenog" koga upravo gledamo kao Zekara u "Zavetu", Gokče, Bahadir, Lejla iz kultne serije "Kad lišće pada", Mert Firat, Burak iz "1001 noći" i Bade Iščil, Šebnem - Ezelova desna ruka iz istoimene serije.

Ali, osim po dobroj priči i sjajnoj glumi serija "Mali zločini" mnoge je oduševila i četvoronožnim glumcima, a posebno stavom producentske kuće prema njima.

Naime, prema scenariju glavna junakinja (GokčeBahadir) svako jutro na određenom mestu hrani napuštene ulične pse. A među njima se izdvojio jedan para: Argos i Lejla.

Pitomi i veseli osvojili su celu ekipu, a Argos je postao i maskota  serije. Producenti nisu okrenuli glavu od ove činjenice pa su Argusu obezbedili pravi honorar: hranu za sve njegove drugare lutilace koji žive u jednoj šumi nedaleko od Istanbula, ali i hranu za drugare na svim lokacijama gde se serija snima.

Tekst: M.R.

Izvor: Lepa & srećna