I oni koji su gajili sumnju da je veridba Merjem Uzerli (34), nezaboravne sultanije Hurem iz "Sulejmana Veličanstvenog", i markantnog Palestinca Basela Alzara (31) koji živi u Egiptu a radi praktično na celom Srednjem istoku, običan marketinški potez, sada su uvereni da je reč o pravoj ljubavi i stvarnoj nameri da život provedu zajedno.

Ali gde, pitali su se mnogi, piše Lepa & srećna. 

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNA VEST - HUREM SE UDAJE: nije mogla da nađe ljubav u Turskoj, a evo ko je zaprosio lepu Merjem Uzerli (FOTO + VIDEO)

Rođena u Nemačkoj, u braku Nemice i Turčina, do 2009. u Tursku je odlazila samo u posetu baki. A onda joj se desila Hurem i uz to još mnogo važnih životnih stvari, pa je poslednjih godina sa ćerkicom Larom, koju je dobila s biznismenom Džanom Atešom, zapravo živela na relaciji Berlin-Istanbul.

Kliknite OVDE da pročitate i pogledate šta Hurem još radi u Dubaiju! 

PageBreak

Sada su mediji otkrili da su Merjem i Alzaro odlučili da žive u Dubaiju, gde se trenutno i nalaze u potrazi za kućom i kvalitetnom školom za malu Laru. To zapravo i ne čudi. Merjem  obožavaju na Srednjem istoku, tamo dobija mnogo unosnih ponuda za snimanje reklama, a i njena kolekcija kozmetike veoma je tražena. 

PROČITAJTE JOŠ: KAKO TURCI NAPLAĆUJU DUGOVE: evo šta je sultanija Hurem uradila da bi uzela 500 000 evra od bivšeg dečka (FOTO)

Kako stvari stoje, izgleda  da je i Alzaro veoma cenjen, jer je u medijima često na fotografijama s pripadnicima vladarskih kuća.

A u predahu obilaska kuća i škola Merjem i njen izabranik uživaju u adrenalinskim sportovima. Zajedno su, naime, pratili auto trke Formule 1, a nakon toga na motociklima krenuli u pustinju, što je glumicu oduševilo.

Izvor: Lepa & srećna