Na slave kod rođaka i prijatelja ste do sada nosili najrazlačitije poklone i sada ste potpuno izgubili inspiraciju. Želite da im konačno odnesete nešto praktično, nešto što će im koristiti, a ne još jednu vazu ili ukrasni tanjir koji će završiti na gomili nepotrebnih stvari u polici. Pogledajte OVDE šta je naš predlog!

Čistač poda sa prskalicom potreban je u apsolutno svakom domu! Fenomenalan je za čišćenje svih drvenih i keramičkih podova, a mogu se čistiti i one osetljive površine poput laminata bez straha da će se oštetiti. Donji deo mopa je tako dizajniran da ima mogućnost rotiranja do 360*, tako da će sada svaki ćošak biti dostupan! Mikrofiber krpa koju ima na sebi efikasno čisti i lako se pere u mašini. Danas ga možete poručiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po AKCIJSKOJ CENI od 1690 rsd!

Ovaj specijalni čistač podnih površina ima ugrađen rezervoar za tečnost u koji može da se sipa voda ili bilo koje drugo sredstvo za čišćenje. Aktivira se pritiskom ručice na vrhu mopa i na taj način se kontroliše količina tečnosti koja će izaći.

Kupite koristan poklon dragim ljudima po SUPER ceni! Poručite čistač podova sa prskalicom telefonom na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h ili online OVDE non-stop.