Poslovni stil zahteva elegantniju, svedeniju garderobu, ali to ne znači da na poslu ne možete da zablistate i da se osećate sjajno u svojoj koži! Treba samo pronaći garderobu koja je spoj trenda, elegancije, kvaliteta i naravno - pristupačne cene. Imamo sjajne predloge za vas, koji će vam podići samopouzdanje i pomoći vam da privučete sve poglede okoline!

Blejzer haljina sa reverima i dva reda dugmića je model haljine koji je veoma zastupljen kod većine velikih svetskih brendova. Kroj je klasičan i moderan istovremeno. Elementi blejzera, naročito momenat sa dva reda zlatnih dugmića, daju izuzetnu sofisticiranost i jednostavnu eleganciju. Maslinasto zelena boja haljine pojačava notu modernog, jer predstavlja urbani trend koji je aktuelan već izvesno vreme. Blagi volani i 3/4 rukavi za izrazitu ženstvenost. Haljinu možete OVDE odmah poručiti, po ceni od 4690 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Tunika je komad koji nas spašava u onim trenucima kada ne znamo šta da obučemo, nemamo inspiraciju ili smo u žurbi. Samo je navučemo preko glave i spremni smo za polazak na posao. Ova tunika nam pre svega daje svestranost i udobnost, ali nam daje i upečatljivost detaljima u obliku šljokica i resa, koji je čine veoma zanimljivom i atraktivnom. Može se nositi na klasičan način preko pantalona ili helanki, a može da se nosi i kao haljina. OVDE je možete poručiti, po ceni od 2590 rsd, pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Ovo je univerzalna bluza sa V izrezom, koju bi svaka dama trebalo da ima u svom ormaru. Osvaja jednostavnošću, finoćom i elegancijom, savršeno se uklapajući uz bilo koji odevni predmet, obuću ili aksesoar. Volani je čine veoma aktuelnom. Žoržet je reljefasti materijal, nežan i elegantan, sa dozom elastina radi potpune udobnosti i izuzetno prijatnog osećaja prilikom nošenja. Veoma lako se održava. OVDE ovu bluzu od žoržeta možete odmah poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Ovo je vrlo elegantna bluza kraćeg kroja, idealna za suknju ili pantalone sa visokim strukom. Dodatak volana na rukavima daje joj veoma aktuelni boho fazon. Poslovni dan učiniće veoma prijatnim, a vaš društveni život bogatijim. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. OVDE je možete poručiti po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

*Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

Još fenomenalnih stavri, možete OVDE pronaći po pristupačnim cenama.