Danstan Lou (37) nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da proda svoju vilu od milion dolara, odlučio da je ponudi na lutriji. Tako će, onaj ko bude imao sreće, uspeti da je dobije za svega dve funte koliko košta tiket.

PROČITAJTE JOŠ: Bela palata turskog predsednika ostavlja bez daha: pogledajte neverovatan dom Redžepa Erdogana od 600 miliona evra (FOTO + VIDEO)

U pitanju je šestosobna vila u Melingu, u engleskoj grofoviji Lankašir za koju je zajedno sa imanjem Danstan tražio 845.000 funti.

Vlasnik vile se nada da će do avgusta broj prodatih tiketa dostići 500.000 funti, ali ako taj broj bude veći, on će 25.000 funti donirati u dobrotorne svrhe.

Cena vile kada ju je on kupio je bila 435.000 funti, ali je on na renoviranje potrošio 150.000 funti.

Teška situacija ga je naterala da je proda, ali se na oglas se niko nije javio jer je vila bila preskupa. Potom je spustio cenu na 813.000 dolara, ali ni tad nije bilo zainteresovanih kupaca.

PROČITAJTE JOŠ: Milijarder poseduje tropski raj na ostrvu srca: za odmor u ovoj luksuznoj kući potrebno vam je BOGATSTVO (FOTO)

Posle dve godine pokušavanja, odlučio je da proba sa lutrijom. Napravio je stranicu na internetu gde možete kupiti tiket po ceni od 2,5 dolara, a nakon izvlačenja koje je zakazano za 1. avgust, neko će dobiti vilu. Do sada je tikete kupio veliki broj ljudi iz celog sveta.

Srećnog dobitnika čeka pravo uživanje jer kuća poseduje svoj bioskop, šest spavaćih soba, veliko porodično kupatilo i kuhinja, kao i ogromna bašta i prostor za parkiranje šest automobila.

Pogledajte video, a zatim u foto galeriji pogledajte sve slike raskošne vile!

Izvor: The Sun

LepaiSrecna Vila u Engleskoj može postati vaša ako imate 2 funte i malo sreće! Pročitajte...