Mlada pevačica i ćerka poznate folk zvezde Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, porodila se 26. septembra 2016. godine, Nikolija i njen izabranik, popularni pevač Relja Popović, veoma su srećni i već uživaju u ulozi roditelja, a najveselija je novopečena baka.

"Presrećna sam što sam postala nana. Hvala vam mnogo na čestitkama", izjavila je Vesna.

Nikolija se porodila u beogradskom porodilištu "Narodni front", a za svoju mezimicu mladi par je izabrao ime koje je baš retko u našoj zemlji. 

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: mala oaza mira Nikolije Jovanović u Atini (FOTO)

Devojčica je nazvana Rea, imenom koje potiče od grčke reči ‘Ρεια, što znači "teći" ili "protok". U grčkoj mitologiji, Rea je bila sestra i žena Hronosa, vladara Univerzuma i vođe prve generacije Titana.

Zahvaljujući Hronosu, i Rea je postala kraljica bogova, a ona je i majka grčkog boga Zevsa, koje je sakrila od očevog besa. Hronos je, naime, progutao Hestiju, Demetru, Heru, Posejdona i Hada kad su se rodili, ali je Rea sakrila Zevsa, koji se kasnije osvetio svom ocu i izvadio braću i sestre iz njegovog stomaka.

Nikolija je nedavno pre porođaja objavila fotografiju na Instagramu koja je oduševila sve njene obožavaoce. Pevačica je sa javnošću podelila kako izgleda odelce koje je kupila za svoju mezimicu.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: zavirite u raskošnu kuhinju Vesne Zmijanac (FOTO)

Da podsetimo, Nikolija i Relja upoznali su se 2014. godine kada su snimili zajedničku pesmu. Nakon kratke veze Nikolija je ostala u drugom stanju, ali su nažalost prvu bebu izgubili, što su vrlo teško podneli.

Sada se mladom paru ispunila najveća želja, da uživaju u svim čarima koje roditeljstvo nosi.

Izvor: Prva/Story