Pevačica Seka Aleksić porodila se 25. septembra 2016. godine u jednoj privatnoj beogradskoj klinici i na svet donela sina Jakova. Iako su već šest godina u braku, folk pevačica i njen suprug Veljko Piljkić sada su po prvi put postali roditelji.

Ponosni tata prisustvovao je porođaju i sve vreme bio uz svoju suprugu, a prema njihovom ranijem dogovoru i želji upravo je on presekao pupčanu vrpcu. 

Jakov je na rođenju imao 3,120 grama i 48 centimetara, i dobio je ocenu 10, piše Story.

Slavna pevačica ne krije svoju sreću, pa je ubrzo nakon porođaja podelila fotografiju na kojoj Veljko drži šaku svog sina, a zatim su usledile čestitke i pozitivni komentari Sekinih obožavalaca.

Tokom trudnoće pevačica je često bila prisutna u medijima i govorila o trenutnom stanju. Takođe, fotografije sa priprema za dolazak sina Seka je stalno delila sa javnošću.

PROČITAJTE JOŠ: Najpopularnija trudnica sa Instagrama: 5 modnih kombinacija trudne Seke Aleksić (FOTO)

Kada je opremala sobu za bebu, kada je kupovala kolica, igračke ili garderobu, pevačica je iznova obaveštavala svoje obožavaoce.

Pevačica je pre porođaja podelila fotografiju na kojoj su Armani mokasine za bebu. Dok su neki imali negativne komentare, drugi su komentarisali da se slavnoj mami sve oprašta. 

"Sa ljubavlju i radošću sve ono sto me oduševljava delim na svom profilu! Savet za sve one kojima se ne dopada je da me ne prate! A sta cu ja ovde objaviti ili napisati je samo moja stvar!", napisala je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: Dečija soba sa detaljima iz bajke: ovako je Seka Aleksić opremila kutak za sina (FOTO)

Izvor: Story, Lisa