Naša teniserka Ana Ivanović u julu 2016. godine se udala za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera (Schweinsteiger), a glamurozno venčanje održalo se u Veneciji.

Međutim, o prinovi se još ne priča jer, kako piše RTL, cena deteta bila bi previsoka. Naime, Ana je obavezna da igra tenis do 30. godine, a samo povreda je može odvojiti od terena. U suprotnom, sponzorima će plaćati "penale" i do sedam miliona evra, barem ako ostane trudna u sledećih godinu dana.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uskoro u novom domu: engleski luksuz za slavne mladence (FOTO)

Ivanović ima doživotni ugovor sa vrlo popularnom kompanijom za proizvodnju sportske opreme. Dok igra tenis, godišnje prihodi pet miliona evra. Ako odluči da prestane da igra,  onda će njena zarada iznositi 1,5 miliona evra godišnje. U prevodu – ako bi ostala trudna, izgubila bi minimalno dve sezone tenisa, što na samo ovom ugovoru znači gubitak od neverovatnih sedam miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ: Sportska svadba decenije planirana u tajnosti: 3 detalja sa venčanja Ane Ivanović koji zanimaju celu Srbiju

Ovo nije jedina kompanija koja je na ovaj način zaštitila svoje interese. Na primer, njen ugovor s jednom Duty Free kompanijom nalaže obavezno učestvovanje na pojedinim turnirima i njihovim reklamnim događajima, piše RTL.

Wishing everyone a great Thursday! #SportAndStyle #UnPublished

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Sep 22, 2016 at 3:06am PDT

Prilagođeno sa: BIZlife