Najbolji sportista na svetu je u opuštenom razgovoru s predstavnicima medija otkrio gde čuva jednu od svojih najvećih dragocenosti - simbol njegove i Jelenine ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Jelena i Novak Đoković oduševili Srbiju svečanom modom za ljubitelje jednostavnosti (FOTO)

Novak Đoković trenutno boravi u Londonu, gde nastupa na Vimbldonu, najstarijem i najpopularnijem teniskom turniru na svetu, koji je počeo 27. juna 2016. godine. 

Nakon što je odneo pobedu na Britancem Džejmsom Vordom 27. juna 2016. godine, naš teniser je odgovarao na pitanja Branislava Pralice, sportskog novinara zbog čijeg je venčanja nedavno bio u Beogradu.

Pokrenula se priča o burmi, a Novak Đoković je drugu i sportskom komentatoru Branislavu Pralici, rekao:

"Isti si k’o ja, brate. Prvih dva meseca sve to bude, posle ne znaš gde ti je" – nasmejao je Đoković i ostale novinare, a potom je upitan gde uopšte drži burmu.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Đoković ne mora da brine: kada tata Novak nije kod kuće, sinčić Stefan "zavodi red" (FOTO)

"Slušao sam Marjana (Vajdu) i ove ostale za taj prsten... To je, kao, kliše - muž ne zna gde mu je prsten...", rekao je Novak i dodao: "Obično mi je u džepiću teniske torbe, koji može da se zatvori. Danas sam ga baš izvadio stavio u fioku, na sigurno mesto."

Novak se našalio i dodao da je već izgubio dva, tri prstena.

POGLEDAJTE VIDEO! 

Izvor: Sport klub