Poznati glumac Ivan Bosiljčić trenutno živi na relaciji Beograd - Moskva, zbog snimanja jednog interesantnog projekta za jednu od najvećih ruskih kuća. Međutim, u pauzama rada glumac uživa u ruskim crkvama i iznenađuje fanove novim fotografijama.

Glumac se trenutno nalazi u prelepoj ruskoj prestonici i tamo će boraviti do juna 2016. godine. Bosiljčić če dolaziti u Beograd, ali će više vremena provoditi u Moskvi radeći na projektu za rusko tržište.

Iako je zauzet, u pauzama između snimanja glumac posećuje znamenitosti Moskve, a naročito ruske pravoslavne crkve. Na svom Instagram profilu on svakodnevno obraduje pratioce fotografijama iz ruske prestonice.

PROČITAJTE JOŠ: Ivan Bosiljčić: Lepo vaspitanje uvek se isplati

Međutim, fotografija koja je privukla najviše pažnje jeste ona sa izvora Prepodobnog oca, Svetog Serafima Sarovskog, gde se Bosiljčić po drugi put "pogružio".

“Pre 7 godina pogružio sam se na reci Jordan. Danas i ovde”, napisao je glumac.

Takođe, glumac je otišao u Divijevo i poklonio se moštima Prepodobnog oca, Svetog Serafima Sarovskog i čestitao svima praznik.

PROČITAJTE JOŠ: Prava mala bajka: evo kako su Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević proslavili rođendan svoje ćerkice Nine (FOTO)

OSTALE SLIKE MOŽETE POGLEDATI U FOTO-GALERIJI!

Tekst: Teodora Andrić

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Popularni glumac Ivan Bosiljčić ne prestaje da ostvaruje svoje snove...