U senci žestokog sukoba sa kolegom Erkanom Petekajom, Rizom iz "Dile", s kojim je igrala u seriji "Paramparča", turska glumačka zvezda Nurgul Ješilčaj, Jasemin iz "Ljubavi i kazne", priprema izložbu svojih slika ali i novu ulogu u filmu "Druga šansa".

PROČITAJTE JOŠ: Senzacionalni detalji iz prošlosti Merjem Uzerli: evo šta sam radila pre nego što sam postala sultanija Hurem

U njemu će posle 13 godina opet zaigrati sa Ozdžanom Denizom, Muratom iz "Crne ruže". Njih dvoje su 2003. snimili kultni "Konak vinove loze", seriju koja je postala prekretnica u tom sektoru jer priča govori o spoju nekih zapadnih vrednosti i onih tradicionanih, kapadohijskih. Deo velike ekipe koja je radila seriju bili su i kasnije proslavljena scenaristkinja Meral Okaj ("Sulejman Veličanstveni") i danas najveće producentsko ime – Timur Savdži.

Serija je privukla veliku pažnju, što je Nurgul i lansiralo u orbitu slavnih. Lepa Nurgul je 26. marta 2016. godine proslavila 40. rođendan i ušla "u godine kad čoveku neke stvari ne priliče", kako je napisala na svom Fejsbuku profilu. Međutim, bar što se medija tiče, rođendansko slavlje je ostalo u drugom planu baš kao i novi film pa i izložba slika koju priprema, jer rat koji glumica vodi sa Erkanom Petekajom, partnerom iz serije "Paramparča" privlači daleko veću pažnju.

Talentovana glmica je odlučila da nakon 52 epizode napusti trenutno jednu od najgledanijih turskih serija. O razlozima nije htela da govori, ali je u javnost nekako procurilo da se sukobila sa Erkanom oko scene poljupca  i da nije mogla da otrpi uvredu koju joj je kolega naneo komentarom "zar ti se baš toliko ljubi". I sve bi bilo u redu da se nakon nekog vremena nije oglasio Erkan: "Kakvi poljupci, kakva uvreda? Ona je dolazila pijana na set i psovala okolo!"

PROČITAJTE JOŠ: Kako Sulejman i Šeherezada igraju tango: pogledajte najstrasniji ples turskih zvezda Halita i Berguza

Naravno, glumica je na to poludela i šmekera Erkana optužila za seksualno uznemiravanje.

"Pa nije ona Bijonse da je seksualno uznemiravam", uzvratio je on i time još više raspirio strasti.

I tako, dva talentovana glumca međusobnim otužbama ostavljaju veoma ružan utisak u javnosti, i, kako tvrde mnogi, oboje su na velikom gubitku. Bar kada je reč o ličnom dostojanstvu.

"Seni çok seviyorum Gülseren, tahmin edebileceğinden çok daha fazla!"#Paramparça ŞİMDİ Star'da!#itirafediyorumki

Posted by Paramparça on Monday, 21 September 2015

Tekst. M.R. 

Izvor: Lisa