Turska zvezda Berguzar Korel, lepa Šeherezada iz "1001 noći" i supruga Halita Ergenča koji je svet osvojio naslovnom ulogom u seriji "Sulejman Veličanstveni", ima bezbroj talenata i isto toliko interesovanja.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo detalje sa svadbe turskog Breda Pita: evo zbog čega majka Kivanča Tatlituga nije prisustvovala venčanju

Otkako se prošle godine u junu završila hit serija "Karadji", u kojoj je igrala uz Kenana Imirzalioglua, Berguzar se trudila da joj svaki dan bude što ispunjeniji: otvorila je kafić u srcu starog Istanbula,  savladala umeće strasnog argentinskog tanga, završila kurs slikarstva i ručnih radova, a sad redovno ide na pilates. 

I da! Zapevala je u studiju. Njen album sa 12 nezaboravnih pesama legendarne turske pevačice Sezen Aksu u prodaji će se naći 15. aprila 2016. godine. Ovih dana objavljena je fotografija omota dok se na Jutjubu vrti jedna od numera koje izvodi.

<3 Bergüzar="" Korel's="" musical="" album="" will="" be="" released="" on="" April="" 15,="" 2016="" You="" can="" pre-order="" the="" album="">

Posted by Berguzar Korel on Sunday, 20 March 2016

 

Tekst M. R.

Tekst: Lisa