Turski Bred Pit, kako obožavaoci zovu harizmatičnog Kivanča Tatlituga (33), Mehmeta iz serije "Gumuš" i Behlula iz "Zabranjenog voća", u turskoj ambasadi u Parizu 19. februara 2016. venčao se sa modnom stilistkinjom Bašak Dizer (35),  s kojom je dve godine u vezi.

Jednostavnoj ceremoniji prisustvovalo je pedesetak članova porodice i najbližih prijatelja kojima je mladoženja obezbedio avionske karte i trodnevni boravak u Parizu. Svedok na venčanju bio mu je Kerem Čataj, koji je, između ostalog, bio producent serije "Zabranjeno voće" na čijem setu su se Kivanč i Bašak i upoznali.

VIŠE: Slavni turski zavodnik staje na ludi kamen: evo gde će Kivanč Tatlitug (33) oženiti izabranicu svog srca

Svadbeni parti priređen je u balskoj dvorani luksuznog pariskog hotela "Shangri-La", sa čije se terase pruža predivan pogled na Ajfelovu kulu.

Kıvanç and Başak Tatlıtuğ! - 19.02.2016.

Posted by Kıvanç Tatlıtuğ - Prince of Turkey on Friday, February 19, 2016

Mladenci su medeni mesec započeli u čuvenom hotelskom apartmanu "La Suite Imperiale" u kome odsedaju Madona i Dženifer Lopez, što ih je za tri dana boravka koštalo 15.000 evra.

Iako su kamerama naoružani novinari strpljivo čekali ispred ambasade i hotela, malo toga su uspeli da snime, pa se sad čeka da mladenci (ili neki indiskretan svat) na društevnim mrežama postave nove fotografije.

Neposredno pre svadbe u mnogim tabloidima pojavila se vest da mladoženjina majka Nurten neće biti na venčanju jer je nezadovoljna sinovim izborom. Majka je to demantovala objasnivši da je venčanje zakazano pre nekoliko meseci i da se zbog složene organizacije datum nije mogao menjati, a kako se njeno zdravstveno stanje pogoršalo, morala je da odustane od puta u Pariz.

Ipak, Kivanč je učinio sve da mama zbog toga ne bude tužna: zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji ona je uživo pratila venčanje svoga sina.

VIŠE: Kivan Tatlitug: nakon turbulentne godine odmara u Americi

U međuvremenu, u medijima se javila sumnja da mladoženjina majka na venčanje nije došla zbog lošeg zdravstvenog stanja. Naime, uočili su da Nurten Tatlitug, koja je inače veoma aktivna na fejsbuku, mladencima nije uputila čestitku preko društvene mreže.

Ipak, dan-dva ranije je objavila fotogtafiju kaktus-fotelje uz komentar "svekrvina fotelja" i poruke: "Prava supruga nije osoba s kojom se dugo zabavljaš" i "Ne zaboravi, na ovom svetu jedino se na porodicu uvek možeš osloniti."

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa