Glumica Marija Karan i njen suprug Džoel Lubin su postali roditelji!

Glumica se porodila u jednoj od najboljih američkih bolnica i na svet donela sina. 

Osim muža Džoela, bebu su dočekali i Marijini roditelji koji već neko vreme borave u Americi kako bi se odmah "upoznali" sa unukom, piše Kurir.

VIŠE: Marija Karan: recept za lepotu krije se u harmoniji

Naša uspešna glumica je podelila fotografiju sa sinom na svom Instagram profilu.

A photo posted by Marija Karan (@marakaran) on Feb 27, 2016 at 10:08pm PST

Mariji Karan muž ispunjava svaku želju, pa se tako pobrinuo i da srpska glumica dobije najbolji tretman, pa je  Džoel rezervisao su apartman u jednoj privatnoj klinici u Los Anđelesu, gde su svoje naslednike rodile i Penelope Kruz, Mila Jovović. Hali Beri i Džesika Simpson. Njen boravak u bolnici koštaće oko 20.000 dolara.

Mediji ne preciziraju, ali se pretpostavlja da se radi o poznatoj bolnici Sedar Sinai gde su, osim Marije Karan, boravile mnoge svetske zvezde.

VIŠE: Marija Karan, supertrudnica: hrabra glumica uz ekstremne sportove u 5. mesecu trudnoće! (FOTO)

Ova lukzusna i opremljena bolnica ima poseban u kojem se buduće porodilje mogu u potpunosti oporaviti od porođaja, a enterijer je uređen tako da se ne izbegne bolnička atmosfera. Evo kako izgleda jedan od apartmana te bolnice. 

p

UKOLIKO OVAJ TEKST POSMATRATE PREKO MOBILNIH TELEFONA, FOTOGRAFIJE LUKSUZNE KLINIKE MOŽETE POGLEDATI I U NAŠOJ GALERIJI! 

LepaiSrecna Glumica Marija Karan je podelila svoju prvu fotografiju sa bebom, a njen smeštaj u luksuznoj bolnici Los Anđelesa koštaće njenog muža vrtoglavih 20. 000 dolara.