Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesti

Moderna turska bajka: Nihal iz serije "Zabranjeno voće" i nova sultanija Hurem u istoj seriji

Autor Nevena Colic
Autor Nevena Colic

Hazal Kaja, koju smo imali prilike da vidimo u seriji "Zabranjeno voće" i Vahide Gordum, nova sultanija Hurem, su se konačno našle u zajedničkoj seriji i to kao majka i ćerka.

Izvor: Foto: PROMO

Moderna bajka “Zvala se Feriha”  koja je osvojila srca miliona gledalaca stiže 25. januara na Prvu! Popularnu tursku glumicu Hazal Kaju, koju pamtimo kao Nihal iz serije „Zabranjeno voće“, gledaćemo u ulozi mlade, tajnovite lepotice Ferihe svakog radnog dana od 16.30 na Prvoj TV.

Njenu majku tumači nova sultanija Hurem iz „Sulejmana Veličanstvenog“ i jedna od najboljih glumica Turske, Vahide Gordum, dok Ferihinu najveću ljubav igra najbolji model Turske 2010. godine neodoljivi Čagataj Ulusoj.

Feriha je prelepa devojka koja živi u istanbulskoj luksuznoj četvrti ali ne zato sto su njeni roditelji bogati, već zato što je firma za koju njen otac radi obezbedila skromni stambeni prostor za njih.

Njen otac Riza je domar, a majka Zehra spremačica. Zajedno s braćom Mehmetom i Omerom Feriha živi u podrumu zgrade sanjajući o životu kakav vode stanari zgrade.

Software:Adobe Photoshop CS Windows Created: 2011:03:16 18:21:40
Izvor: Foto: PROMO

Oni su uspešni i bogati, imaju najnovije telefone, automobile, odeću, putuju svetom. Feriha se druži sa bogatom, razmaženom i psihički nestabilnom, imućnom kćerkom dizajnerke, Larom.

Iako nije iz njihovog sveta, Feriha svojom upornošću i istrajnošću dobija stipendiju na prestižnom univerzitetu koji pohađaju deca iz najbogatijih turskih porodica. Na početku godine Feriha privlači pažnju najpopularnijeg mladića i plejboja Emira i njegove ekipe - najboljeg prijatelja Koraja i razmažene Hande. Stideći se svog statusa, Feriha se predstavlja kao mlada bogatašica iz ugledne porodice.

Kako vreme odmiče, Feriha i Emir se sve više zaljubljuju jedno u drugo ali i Ferihine laži postaju sve komplikovanije.

Software:Adobe Photoshop CS Windows Created: 2011:03:16 18:27:45
Izvor: Foto: PROMO

Lepa Feriha će tako stvoriti svoju lažnu bajku u kojoj je ona princeza. Sreća neće potrajati zadugo jer je svaka laž na kraju otkrivena. Saznaće se prava istina ko je devojka pod imenom Feriha.

Ulogom Ferihe, Hazal je osigurala status najpopularnije glumice na Bliskom istoku, a zanimljivo je da je Hazal pozajmila glas ćerki Tonija Soprana u turskoj sinhronizaciji jedne od najpopularnjih serija današnjice "Porodica Soprano". „Soundtrack“ serije, koji potpisuju Nail Jurtsever i Čem Tunčer osvojio je nagradu na 39. dodeli nagrada ‘Golden Butterfly’ 2012. godine. Nail Jurtsever potpisuje muziku i za hit serije "Asi" i "Kako vreme prolazi", za koju je takođe dobio nagradu.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...