Turske zvezde Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit stalno su na udaru paparaca i foto-reportera, pa su zato odlučili da Novu 2016. godinu dočekaju u Beču, računajući da ih tamo niko ne poznaje i da će biti opušteni poput ostalih.

Zbog Burakove obaveze na snimanju serije "Kara Sevda" nisu mogli da priušte duži boravak u gradu na lepom, plavom Dunavu, ali su zaključili da će za dan i po uspeti da vide nešto od znamenitosti a i lepo se provedu.

VIŠE: Luda noć za Bali-bega i Nedžlu u Beču: kako su Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen proslavili Novu godinu

Međutim, stvari se nisu odvijale onako kako su planirali. Šta se zapravo dogodilo u austrijskoj prestonici? To je harizmatični Bali-beg iz serije "Sulejman Veličanstveni" ispričao novinaru Hurijeta Izetu Čapi, stricu bivše devojke Džejlan Čapa.

I naravno, izdašno začinio humorom po kome je inače poznat. 

"Kako god, priča je vrlo interesantna. Fahrije i ja smo odlučili da otputujemo u Beč iako smo tamo mogli da ostanemo jedva dan i po. I izabrali smo jedan miran hotel u centru.

Oduševljen gradom, na Instagramu sam postavio fotografije s panoramom koja se videla kroz prozor naše sobe.

Nakon toga smo otišli u obilazak grada i u hotel se vratili taman da na vreme stignemo na avion. Pogledam, a ono u lobiju dvadesetak osoba i odjednom shvatim da čekaju nas. Krenemo ka restoranu da ih izbegnemo, a odnekud se pojavi još tridesetak njih.

I odjednom počinje haos, trka, galama. Ma, jedva smo se dočepali lifta", kroz smeh je ispričao.

"Obožavaoci su pokušali da pođu za nama, ali im hotelsko osoblje nije dozvolilo. Onako prestrašeni bukvalno su nas zaključali u sobu, a napolju je gungula rasla i, kako kažu, ubrzo se okupilo oko 800 osoba.

Čekali smo u neverici gotovo čitav sat da se situacija smiri, a hotel je radi naše sigurnosti pozvao specijalne jedinice. Zamislite, tokom novogodišenje noći jedva da smo videli četiri  policajca.

VIŠE: Sreća koja prati Nedžlelu i Bali-bega: kako su do slave došle turske zvezde Fahrije Evcen i Burak Ozčivit

A u hotel je zbog nas došlo njih 65 u 11 vozila, sa sve uključenim sirenama, pomisilo bi čovek svašta. Pokupili su Fahrije i mene i svojim vozilom prebacili do aerodroma. 

U vozilu me policajac pita: "Ko ste vi? Kako ste toliko poznati u Austriji?".

"Vala, ni ja ne znam, to nikako nisam očekivao", odgovorio sam.  A celu tu frku izazvalo je tek nekoliko običnih fotografija."

Tekst: M.R. 

Izvor: Lisa