Najpopularniji turski glumačko-bračni par još jednom je oduševio sve obožavaoce i ljude koji kod drugih cene jednostavnost i neposrednost, pogotovo kad se radi o slavnim osobama.

PROČITAJTE JOŠ: Šeherezada i Sulejman Veličanstveni luduju po Londonu: bračni par Halit Ergenč i Berguzar Korel prkose zlim jezicima 

Naravno, reč je o Halitu Ergenču, koga smo upoznali kao nepoverljivog Onura u "1001 noći" i sultana Sulejmana u "Sulejmanu Veličanstvenom", i njegovoj supruzi Berguzar Korel, zanosnoj Šeherezadi.

Šta su to ovog puta njih dvoje učinili?

Na prvi pogled ništa posebno: u kafiću-poslastičarnici koji je Berguzar nedavno otvorila sami su posluživali goste: glumica je pripremala porudžbine a njen suprug ih raznosio do stolova.

PROČITAJTE JOŠ: Šta kuva prelepa Šeherezada: Sulejmanova žena Berguzar otkriva recepte i svoju novu profesiju

Onda je neko spazio slavog glumca kako nosi naručene kafe pa je obavestio medije te su se odmah tu sjatili brojni foto i TV reporteri. A šarmantni Halit je i njih bez ikakvog problema poslužio osveženjem, što je, naravno, zabeleženo. On skromno kaže: "Od ovoga nemamo materijalna očekivanja, dovoljno je da samo sebe pokrije. Ali je veliko zadovoljstvo sa ljudima podeliti nešto".

Sad mnoge žene sa trunkom zavisti uzdišu: Blago Berguzar, em je slavan i harizmatičan, em hoće da pomogne!

***ARTICLE !!!!<3 Muhtesem="" garson="" "Kanuni"="" served="" coffee="" by="" his="" own.=""><3***ENGLISH .....ARTICLE="" in="" comments="">

Posted by Halit Ergenc fans PASSIONATED on Saturday, 19 September 2015

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa