Nova Lisa koja je u prodaji od 11. do 16. septembra donosi vam proverene ukusne recepte ali i one lekovite iz prirode.Praline s kikirikijem, cigaret baklava, kolači s medeom, trobojne posne oblande, a onda i musaka od blitve i belog mesa i kraljevska pogača. Ovo su samo neke od poslastica i jela za koje je recepte dala Slađana Šćekić naša verna čitateljka i domaćica iz Kraljeva, koja se kuvanjem bavi iz zadovoljstva, uživa da eksperimentiše i osmišljava nove recepte.

Možda kalendarski nije stigla, ali jesen je definitivno tu, te vam u modnoj rubrici predlažemo da se ogrnete sa stilom i ispratite nove trendove koji donose tonove u zagasitim nijansama i modele koji pristaju svakoj građi. Tu su topli pončo ogrtači, parke, blejzeri i kardigani.

Talentovana džez i pop pevačica Lena Kovačević, ćerka našeg proslavljenog dramaturga, koja se letos po drugi put ostvarila u ulozi majke, priča za Lisu kako izgleda dan jedne umetnice, poslovne žene i majke dva mala dečka, naglašavajući da je neophodno biti multipraktičan!

Jeste li znali da se korišćenjem određenog računarskog softvera može odrediti bioenergetsko polje, te preventivno delovati na mentalno i fizičko zdravlje? Otkrivamo na koji način se koristi ova metoda, te koji su njeni benefiti. Više pročitajte u rubrici Alternativa.

Najnovija statistika pokazuje da čak 80 odsto žena ima miome ili policistične jajnike, pročitajte koji prirodni recepti pomažu kod ovih bolesti.

Donosimo vam i recepte u našim redovnim rubrikama posvećenim kuhinji, putopis iz Zlatara, vesti iz kulture, kao i rubrike za razbibirgu i zabavu.