Produženi vikend pun iznenađenja počinje 17. septembra 2015. godine modnim danom, tokom kojeg će dame imati priliku da isprobaju poslednje beauty i make-up trendove, kao i da srede frizuru, a tokom četiri dana svi posetioci će imati priliku da uživaju u zabavnim sadržajima organizovanim povodom proslave rođendana Immo Outlet centra!

Magazini Story, Sensa i Lisa lepa i srećna pozivaju vas na veliku proslavu šestog rođendana Immo Outlet Centra. Od 17. do 20. septembra 2015. godine očekuju vas fantastični popusti na outlet cene i četiri dana najluđe zabave za celu porodicu. 

Proslava počinje 17. septembra sa modnim danom, tokom kojeg će dame imati priliku da isprobaju poslednje beauty i make-up trendove, kao i da srede frizuru. Za ljubitelje nakita biće organizovane kreativne radionice  pravljenja nakita i ostalih modnih detalja. Immo Centar obradovaće svoje verne kupce - svi koji do Story promo pulta donesu račun sa iznosom većim od 1.000 dinara biće nagrađeni originalnim poklonom. Za prave ljubitelje mode biće organizovano druženje sa poznatim modnim kreatorima i stilistima, koji će davati savete kako da uvek budemo obučeni u trendu. I za najmlađe posetioce biće organizovane brojne kreativne radionice, od pravljenja kravata i nakita do face paintinga.

Petak 18. septembar posvećen je zdravom životu i sportu, kao i zabavi za celu porodicu. Ispred Immo Outlet Centra biće organizovano vežbanje joge, turnir u košarci za očeve i sinove, saveti za fitnes kao i druženje sa poznatim sportistima. U nastavku programa očekuje nas druženje sa nutricionistom, zatim degustacija organske hrane, kao i prezentacija cvetnih esencija. Dan završavamo porodičnim savetovalištem i druženjem sa poznatim piscima. 

Tokom četiri dana slavlja očekuju vas  dodatni popusti na već snižene outlet cene. Zato dođite u Immo Outlet Centar da zajedno proslavimo šesti rođendan.