Crno-bela kombinacija je klasik koji nikad ne izlazi iz mode, a uvek deluje prefinjeno i elegantno. Dovoljna vam je samo jedna bela košulja koju ćete vešto upariti sa suknjama i  pantalonama koje smo izabrali za vas i svaki put ćete izgledati drugačije.

Normalna, suva ili masna koža, velika je razlika kada je nega u pitanju. Pročitajte kako da pravilno čistite lice, negujete nežnu kožu oko očiju, te kako da šminkom postignete najbolji efekat.

Nina Kolundžija, urednica sportske redakcije TV B92 otkriva koji joj je najdraži intervju i koji lapsus posebno pamti, a u intervjuu s najboljom košarkašicom Evrope Anom Dabović pročitajte koji joj je najdraži poklon od navijača  i šta joj je najveća motivacija.

Koliko puta ste dočekali ponoć budni? Možda niste ni svesni koliko je ta navika pogubna po vaše zdravlje, ali i lepotu. Šta još gubite uzimanjem od sna pročitajte u rubrici „Zdravlje”, kao i o terapiji dijabetesa u Specijalnoj bolnici “Merkur” u Vrnjačkoj Banji.

Leto je na izmaku, a zrele šljive mame nas svojim ukusom. Iskoristite sveže plodove i napravite neobična jela od mesa, kao i ukusne kolače po našim proverenim receptima.

O seksu svi misle da sve znaju, a da li je zaista tako? U novom broju magazina razbijamo osam najintimnijih mitova o tome šta muškarci vole i za čime žude. 

Tu je još i putopis iz Nemačke,kao i vesti iz kulture, horoskop, zabava i pokloni!