Marinko Madžgalj (36), koji je pre nešto više od mesec dana zbog problema s pankreasom hitno operisan u KBC na Bežanijskoj kosi, konačno se oglasio preko društvenih mreža, prenosi Kurir za 4. septembar. 2015. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Trudna Marija Karan: Jedva čekamo da se rodi beba! (FOTO)

Glumac kaže da se sad oseća dobro i da ne može da dočeka da ponovo zaigra na scenama širom Srbije.

"Prijatelji, mnogo pošte je stiglo. Svi ste tako dragi, ljubazni i puni lepih reči i želja. Hvala vam na svakoj napisanoj reči, hvala vam za sve medikamente koje mi preporučujete, hvala na željama za brzo ozdravljenje. Potrudiću se da što pre zaigram na sceni, stanem pred filmsku i televizijsku kameru i ponovo budem sa svima vama. A i zapevam! Voli vas sve vaš Maki", napisao je Madžgalj na svom Fejsbuk profilu.

Težak period glumac je lakše podneo uz devojku Lanu Sekulić, koja ga je svakodnevno obilazila u bolnici. Uz njega su i bivša supruga Dubravka Mijatović i njihova petogodišnja ćerka Sara, od kojih je Marinko krio da ima ozbiljne zdravstvene probleme i da mora da ide na operaciju.

PROČITAJTE JOŠ: Nova titula za slavnog tenisera: Novak Đoković, dečiji ljubimac (FOTO+VIDEO)

U trenutku kad je izvršen hirurški zahvat, glumica je sa detetom bila na odmoru na Malti i za sve je saznala kad se vratila. Njemu su podršku pružile i kolege Ivan Bosiljčić, Andrija Milošević, Stefan Kapičić, Dragan Marinković Maca, Sergej Trifunović i Mirka Vasiljević.

Prijatelji, mnogo pošte je stiglo! SVI STE TAKO DRAGI, LJUBAZNI I PUNI LEPIH REČI I ŽELJA! Hvala vam na svakoj napisanoj...

Posted by Marinko Madzgalj on Wednesday, 2 September 2015

Tekst: Lj. R.