Šoping centar Kragujevac Plaza, u saradnji sa magazinima Story, Lisa, National Geographic i dnevnim listom Kurir organizovao je još jedan Family Shopping Fest, vikend pun besplatnih aktivnosti i velikih popusta za celu porodicu.

Najmlađi su imali čas engleskog jezika koji su održali ABC Kids, trenirali fudbal uz FK Apolon 4, zabavili se uz animacije Sveta mašte i Super Mame, čitali priče za laku noć u Laguninom kutku. Mališani su se opobali u ulozi manekena butika Menda, a izabrani su princ i princeza. Na sceni su nastupile balerine baletskog studia Aplauz. Magazin National Geographic organizovao je kviz znanja za najmlađe koji su kroz zabavu naučili  zanimljive stvari.

Dok su mališani uživali u dečjem kutku, dame su imale priliku da se ulepšaju i isprobaju najnovije trendove u šminkanju u Avon beauty kutku.

Za sve pripadnike jačeg pola organizovano je specijalno takmičenje u kuglanju i stonom fudbalu u Arena Fun Factory-u.

Oba dana u popodnevnim satima za dobro raspoloženje bio je zadužen DJ, dok je u subotu od 20h sjajna Nevena Božović održala besplatan koncert za sve posetioce. Takođe, u subotu je Pinkova Zvezdica talentovani Pavle Vasiljević obradovao svoje fanove odličnim nastupom. 

Tokom Family Shopping Festa posetioci su učestvovali u šoping igrici, u kojoj su najbrži osvojili vredne poklone. 

Pored toga, imali su priliku da dobiju savet astrologa iz Astro kutka Moj Astrolog, obave brojne preventivne preglede u zdravstvenom kutku Inastituta za javno zdravlje Kragujevac. U Lisa kutku organizovano je slikanje za najlepši porodični portret. 

Sve aktivnosti u okviru programa koji je trajao od 10 do 22 sata bile su besplatne.