Koliko god vodili računa da ne zalaze na mondenska mesta, ljubavni par godine Kenan Imirzalioglu, nezaboravni Ezel, i četrnaest godina mlađa Sinem Kobal stalno su pod packom paparaca, pa im tako nije promaklo ni da je markantni glumac svojoj dragoj za 28. rođendan kupio prsten sa velikim briljantom: po turskim običajima to je verenički prsten.

PROČITAJTE JOŠ: Slavni turski glumci na sudu zbog droge

Jedan od najvećih turskih zavodnika, za koga se verovalo da se nikad neće prikloniti samo jednoj ženi, najzad je poklekao pred šarmom i živahnim temperamentom glumice Sinem Kobal, a ovih dana je jasno pokazao i da je veoma vezan za nju, što se dosad nikad nije desilo ni u jednoj njegovoj vezi, a bilo ih je toliko.

Za svoju dragu, sa kojom je već šest meseci, 14. avgusta 2015. godine priredio je rođendansko slavlje u vili na Džihangiru, gde zajedno žive, a poklon koji joj je dao govori više od reči. Naime, reč je o prstenu sa velikim brilijantom, što se među njegovim sunarodnicima smatra vereničkim prstenom.

PROČITAJTE JOŠ: Najčuvenije ljubavi rođene na snimanju turskih serija

Izvori bliski njima tvrde da se već uveliko dogovaraju oko venčanja i da imaju blagoslov svojih porodica, što je u njihovoj kulturi i te kako važno.

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa