Poznati glumci Birdže Akalaj, lepa Hava iz serije “Ljubav, vera, nada”, i Sarp Levendoglu u “Malom agi” igraju par čiji je brak, i pored toga što se vole, opasno uzdrman, pa njihov osmogodišnji sin pokušava da spase porodicu, što dovodi do niza komičnih situacija. 

A ta ljubavna priča ispred kamera uskoro se prelila i u stvarni život. Ubrzo nakon početka snimanja (serija je počela da se emituje 28. januara 2014. godine) uočeno je da Birdže i Sarp zajedno dolaze na set i zajedno odlaze, čak i kad im se vreme snimanja ne podudara. Potom su na Fejsbuku obznanili da su zaljubljeni jedno u drugo, a zatim i da će se venčati. Tako je par već 1. avgusta 2014. godine stao pred matičara. 

Mlada je imala romantičnu venčanicu, fotografiju detalja objavila je na svom Fejsbuk profilu uz komentar da bi “od silnog uzbuđenja mogla da hoda po vodi”. 

Venčanju i slavlju prisustvovale su kolege sa seta, među kojima i mala zvezda Emir Bekre Zindžidi, koji u “Agi” igra njihovog sinčića, piše turski “Hürriyet”.

Uz najlepše želje srećnom paru, pre svega da im ljubav potraje i u dobru i u zlu, mediji podsećaju da se mlada pre tri godine u Ugrupu, na setu serije “Ljubav, vera i nada” venčala sa tadašnjim partnerom Muratom Unalmišem koji je igrao Jusufa. Jedno drugom su se na večnu ljubav zakleli u zalazak sunca, u veoma romantičnoj atmosferi.

Ipak, nije potrajalo. Nakon jedanaest meseci par se razišao, potom su još jednom pokušali da spasu brak, ali je na kraju svako krenuo svojim putem. A na veliku žalost producenta i režisera ti putevi su ih odveli daleko od serije. 

Zato mnogi od onih koji stoje iza kamere imaju ambivalentan odnos prema emocijama rođenim na setu: s jedne strane one daju neverovatnu snagu likovima, ali ako se odnosi između zaljubljenih poremete, ceo projekat može da bude doveden u pitanje. 

Koji popularni glumci i glumice su podlegli romantici sa snimanja pročitajte u našoj galeriji slika...

Tekst: Milena Ranisavljević

LepaiSrecna Turska glumica Birdže Akalaj, Hava iz serijala “Ljubav, vera, nada”, 1. avgusta venčala se sa kolegom Sarpom Levendogluom, partnerom iz megapopularne serije “Mali aga”; te je tako i drugi put ozvaničila vezu rođenu na setu! Pročitajte koji sve parovi nisu u realnom životu odoleli romantici koja ih je spojila i na malom ekranu...