Otkrijte gde bi se Zoe najradije preselila, zašto je više niko ne oslovljava pravim imenomi i šta to priželjkuje u životu.

Ako želite da izgledate elegantno i prefinjeno ovih toplih letnjih večeri, odlučite se za maksi haljinu. Dekoltirane, nabrane, bez bretela, lepršave, uske... na vama je samo da izaberete i zablistate uz naš predlog aksesoara.

Peruta vam se koža, crveni, zateže? To je prvi znak dehidracije. Vaša koža vapi za zdravom negom koja će joj pomoći da se izbori sa visokim temperaturama i suvim vazduhom. Pogledajte koje kreme će vam vratiti svež i mladalački izgled.

U rubrici Zdravlje saznajte koje sve zarazne bolesti vrebaju od prljavih ruku, kako da pravilno tretirate namirnice i koje biljke vam mogu pomoći kod nesanice. Takođe, otkrivamo vam zašto je cink neophodan za pravilno funkcionisanje organizma.

Monaška trpeza sinonim je za kvalitetan i svima pristupačan obrok. Donosimo vam ukusne recepte svetogorskih monaha, bogatog ukusa i okrepljujuće snage, a ljubitelje slatkiša obradovaće recept za popularni lukumades.

Drže nas i upravljaju našim mislima, osećanjima i ponašanjem, sputavaju nas i često zagorčavaju život, a stanu u jednu reč: strahovi. Saznajte kako nastaju fobije i kako ih se rešiti.

Tu je i putopis iz Novog Bečeja, domaćina nadaleko čuvene Gospojine, vesti iz kulture, zabava, kao i pokloni za verne čitaoce.