Imate široke kukove, izražen stomak ili nedefinisan struk?

Vašoj drugarici lepo stoji uska suknja, a vama ne?

To je zato što pri odabiru odeće morate voditi računa o  krojevima koji odgovaraju vašem tipu građe. Saznajte da li ste kruška, peščanik, pravougaonik ili obrnuti trougao i pretvorite odeću u svog saveznika.

Televizijska voditeljka Milica Bursać, autorka emisije "Umeće življenja" otkriva vam male trikove za lep izgled i dobru formu, bez odlaska u teretanu, a saznajte i kako je to biti mužu šef.

Posle jela osećate grčeve, nadimanje i mučninu? Možda patite od intolerancije na laktozu. U rubrici zdravlje pročitajte kako se otkriva i kako da prilagodite ishranu ovom sve učestalijom poremećaju, a saznajte i kako da se na prirodan način rešite fleka na koži posle sunčanja.

U toku leta jedite što više svežeg povrća, a pogotvu paradajza. Donosimo vam ukusne recepte za zdrave obroke koji se lako spremaju, a za ljubitelje slatkiša tu su recepti sa mirisnom dinjom, kojima ćete oduševiti vaše goste.

Imate gomilu starih predmeta, dosadan nameštaj, a nemate novca za kupovinu novog? Rešenje je u dekupažu. Pročitajte šta vam je neophodno od materijala, kako da starim predmetima podarite novo ruho, a možda napravite i originalan poklon za dragu osobu. Uživanje je zagarantovano, a možete uključiti i najmlađe, koji će rado pomoći.

Tu su još i putopisi iz Vrdnika, vesti iz kulture, testovi za zabavu i pokloni za najbrže čitaoce!