Hrvatska pevačica Severina Vučković je na veoma simpatičan način čestitala 28. rođendan svom dečku Igoru Kojiću. 

Naime, ona je na pokretnom bilbordu kog je postavila preko puta roditeljskog doma Kojić napisala:

"Ljubavi moja, sretan rođendan, volimo te", s potpisom "A S i S S" u srcu. 

Taj potpis može da predstavlja samo njima znane šifre kojima se inače često sporazumevaju i putem Instagrama... Moguće je da se A i S odnosi na inicijale njenog sina Aleksandra i nje.

VIŠE: Severina i Igor sa malim Aleksandrom u Splitu po prvi put: Najlepša je stvar kad bezuslovno voliš i kad si voljen (FOTO)

Kako Kurir saznaje i piše 30. jula 2015. godine, Igor je sinoć kod kuće napravio rođendansku žurku, pa je ovaj Severinin gest poslužio kao odlična uvertira u celu slavljeničku priču. "Vučkovićeva je nekoliko dana pripremala iznenađenje svom mladiću kako bi mu ulepšala divan dan. Ona je uz pomoć sestre i prijatelja naručila prikolicu s velikim bilbordom, a čestitku je sama osmislila i napisala", otkriva izvor blizak pevačici i dodaje: "s obzirom na to da jedno drugom stalno nešto poklanjaju, Severini je za ovu priliku pala na pamet ova neobična ideja, koju je sprovela u delo.

Nekoliko dana je telefonirala ljudima koji su učestvovali u pripremi iznenađenja. Pretpostavila je da će poruka na bilbordu biti pravi šok za Igora, što se i ispostavilo kao tačno. Kada je on juče izašao ispred kuće i ugledao to, ostao je bez teksta i malo je falilo da zaplače od sreće. Istog trenutka pozvao je Severinu i zahvalio joj se."

Ovim povodom redakcija lista je kontaktirala pevača Dragana Kojića Kebu, ali on nije želeo "da se meša" u sinovljeve i snajkine zagonetke. "Nemojte mene ništa da pitate, zovite Igora i Severinu", poručio je on.

Inače, pevačica je čestitala rođendan svom dragom i putem Instagrama svojom slikom, pored koje je ispisala stihove "Virujen u te, s tobom zivim lipo..." uz "Sretan rodjendan, ljubavi moja!" i naravno oznake #volimštosevolimo i #ljubavseljubavljuvraća.

Slike rođendanskog bilborda možete pogledati i u našoj FOTO-GALERIJI!

Tekst: M. D.

Izvor: Kurir

LepaiSrecna "Ljubavi moja, sretan rođendan, volimo te", napisala je na popularna pevačica Severina Vučković na mestu gde će mnogi - a ne samo njen dečko Igor Kojić, moći da vide čestitku...