Najpopularnija hrvatska pevačica Severina Vučković (43) i njen dečko, sportski menadžer Igor Kojić (28) celo leto provode zajedno. 

Najpre su se odmarali na nekoliko destinacija duž Hrvatskog primorja, a onda su odlučili da posete njen rodni grad kako bi prisustvovali Splitskom festivalu. 

Opušteni i zaljubljeni, stigli su na 55. izdanje Splitskog festivala, a društvo im je pravio Severinin sinčić Aleksandar (3). 

Iako je ovaj par u vezi od februara, njihovo zajedničko pojavljivanje i dalje izaziva veliku znatiželju okoline. Atraktivna pevačica nedavno je otvoreno priznala da je veoma zaljubljena u 15 godina mlađeg Beograđanina, a on pak na svakom koraku nastoji da udovolji izabranici svog srca. Često je iznenađuje sitnim znacima pažnje i uživa u igri s malenim Aleksandrom.

VIŠE: Ljubav nema granica: kako Severina i Igor uživaju u romantičnoj šetnji (FOTO)

Za vreme trajanja festivalske večeri u Splitu Igor je brižno pazio na Severininog sina. Presrećni trojac stigao je na "Prokurative" iz Zadra gde je nekoliko dana uživao u elitnom spa hotelu. Severina često nastupa ovoga leta, ali za svoja dva najvažnija muškarca uvek nađe dovoljno vremena. Njeno nasmejano lice otkriva da je istinski srećna, zadovoljna, ali i zaljubljena.

"Ako postoji savršena žena, Severina je najbliža tom idealu. Najlepša je stvar kad bezuslovno voliš i kad si voljen", iskreno je govorio Igor u jednom od retkih obraćanja medijima, i pritom je istakao da mu je njen osmeh veoma važan. Iako do sada nije govorio o svom odnosu sa njenim sinom Aleksandrom, fotografije koje on i Severina postavljaju na društvene mreže jasno govore da je dečak veoma privržen Igoru i da se odlično slažu.

Izvori bliski paru tvrde da će se njih dvoje venčati u septembru, a iako ni pevačica ni sportski menadžer ne žele da potvrde ove nagoveštaje, o tome se sve glasnije priča. Naime, njih dvoje, navodno, već su zakazali venčanje koje će biti održano u Beogradu, a samoj ceremoniji prisustvovaće njihove porodice i najbliži prijatelji. Naravno, najvažnije mesto tokom celog događaja zauzimaće njen sin Aleksandar.

I dok mnogi osuđuju njihovu vezu zbog velike razlike u godinama, Severina i Igor ne haju za te komentare i istinski uživaju. Uostalom, o tome dosta govori i to što su tokom letovanja na Hrvatskom primorju često objavljivali porodične fotografije uz potpise "Ljubav bez reči".

Piše: Ksenija Konić

Izvor: Story