Ljubavni par godine, kako turska javnost naziva Imirzalioglua (41) (Ezela iz istoimene serije) i Sinem Kobal (27), više neće trošiti energiju na skrivanje od novinara koji bi da iz prve ruke čuju interesantne detalje o njihovoj vezi. 

Nakon što su objavljene fotografije sa londonskog aerodroma na kojima se njih dvoje ljube, više nema smisla poricati romansu, ali su se oni ipak držali podalje od domašaja novinara. No uporni paparaci uspeli su iz daljine da ih snime na čamcu u Bodrumu i te sliku su, kako kažu, nastavak londonske priče! Par se iz Bodruma vratio u Istanbul, a ispred Kenanove kuće na Džihangiru, u koju se mlada glumica uselila, dočekala ih je prava zaseda foto-reportera. 

VIŠE: Tajna ljubav turskih zvezda ipak dokazana: Kenan Imirzalioglu odveo Sinem da poljubi ruku roditeljima

Kenan se nakratko zbunio, a onda je rekao Sinem da uđe u kuću. On je ostao da se s nogu razgovara s novinarima, što nikad pre nije prihvatao.

"Pet meseci smo zajedno. Nema tu nikakve tajne niti skrivanja", rekao je Kenan, a kad su ga novinari podsetili da je u februaru, nakon što su prvi put snimljeni zajedno, poricao da su uvezi, odvratio je: "Ja vam nikad nisam rekao 'ne, nismo u vezi'. Nisam to poricao.

U London smo otišli kako bismo imali malo mira. I ne želim da ovde snimate. Ovo je moja kuća", bio je kategoričan glumac koji se priprema za novu seriju, iako je tvrdio da nakon serijala "Karadaji" neće ulaziti u slične poslovo ukoliko epizode ne budu skraćene na 60 minuta. 

Za novu ulogu Kenan mora da smrša 10 kilograma, pa je sada na posebnom režimu ishrane.

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa