Rumunska pevačica Denisa Tanase, solistkinje grupe Bambi, tvrdi da je sredinom juna 2015. godine letovala u Beleku kada ju je zaprosio megapopularni glumac Burak Ozčivit, celom Balkanu poznatiji kao Bali-beg iz "Sulejmana Veličanstvenog".

VIŠE: Bali-beg i njegova izabranica obradovali fanove pesmom: ljubavni duet Buraka Ozčivita i Fahrije Evdžen

Gostujući u jednoj TV emisiji, rumunska pevačica Denisa Tanase, koja se inače razvela pre četiri meseca, ispričala je da se sa sestrom odmarala u poznatom turskom letovalištu Belek i da ju je tamo zaprosio jedan zgodan momak:

"Divno sam se odmorila u Turskoj i uz to dobila bračnu ponudu od jednog popularnog glumca", otkrila  je Denisa u emisiji. Rekao mi je: "hajde da napravimo dete" i pozvao da se odmah preselim u Istanbul.

Ludo smo se zabavljali", a pred kraj emisije otkrila je i njegov identitet: reč je ni manje ni više nego o Bali-begu, iliti Buraku Ozčivitu čija je nežna ljubavna priča sa koleginicom Fahrije Evdžen ovog proleća glavna tema brojnih listova.

VIŠE: Nećete prepoznati Bali-bega: pogledajte novi imidž Buraka Ozčivita

Naravno, rumunska štampa je odmah objavila Denisinu izjavu, a nju su preneli turski mediji pa je cela priča eksplodirala poput bombe. Burak je u neverici nemoćno slegao ramenima, a njegovi verni obožavaoci najpre su optužili Denisu da na račun njihovog idola bez pokrića pravi sebi reklamu, a onda su otkrili nešto vrlo zanimljivo. Denisa je zaista dobila bračnu ponudu u Beleku i to od Bariša Egemena Gočemna, koji na Buraka liči kao jaje jajetu.

Bariš je, dokazali su, boravio u istom hotelu gde i lepa Denisa, dok se Burak u Istanbulu pripremao za snimanje nove serije i filma. 

VIŠE: Novi brend Bali beg: Burak Ozčivit zvanično registrovao brend svog restorana

Sada još ostaje nejasno da li je Denisa obmanuta ili je pak znala da se radi o lažnom Buraku, ali je ipak odlučila da ceo događaj iskoristi i napravi zgodnu reklamu i sebi, i svojoj grupi. 

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa