"Kivanč Tatlitug i ja smo se venčali" - ova jednostavna rečenica osvanula je 20. juna 2015. godine na Tviter nalogu lepe Bašak Dizer (35), modne dizajnerke, stilistkinje i kostimografa koja je ipak svima poznatija kao devojka zgodnog turskog glumca, Kivana Tatlituga (32).

VIŠE: Kivan Tatlitug: nakon turbulentne godine odmara u Americi

U roku od nekoliko minuta izazvala je haos na svim društvenim mrežama. Stiglo je i na desetine hiljada poruka rastuženih obožavateljki glumca koga nazivaju princom od Turske, a koji je mnoga srca osvojio kao Behlul u "Zabranjenom voću" i Mehmet u seriji "Gumuš". A i paparaci su zbunjeno vrteli glavom pitajući se kako je tako nešto moglo da im promakne.

No, već sutradan na istom nalogu pojavio se demanti uz objašnjenje da je vest o venčanju delo mašte nekog hakera. Neki su u to poverovali, a neki u neverici vrte glavom ubeđeni da je to trik kojim Bašak pokušava da isprovocira Kivana da je zaprosi.

VIŠE: Mehmet iz serije "Gumuš" snima poslednju seriju

Kivanč joj je očigledno poverovao (ali je još nije zaprosio) jer par i ovog leta obilazi zanimljive svetske destinacije, a plan im je da svake sedmice budu na nekom drugom mestu.

Tako su iz šarmantog turskog letovališta Češme otišli u Južnu Afriku, u Kejptaun, a sada su u mondenskom Bodrumu gde Kivan pokazuje svoje umeće u sportovima na vodi.

A photo posted by Kivanc Tatlitug (@tatlitug) on Jun 23, 2015 at 9:53am PDT

Bašak i Kivanč su u vezi od septembra 2013. godine, ali se znaju sa seta serije "Zabranjeno voće", gde je ona radila kao stilista. Međutim, tada je bila u braku sa Francuzom Orenom Fransezom, ali im se brak raspao četiri meseca pre ponovnog susreta sa Kivančom.

Par je stalno zajedno i naprosto se ne može zanemariti činjenica da je ovo najduža veza turskog Breda Pita, kako ga zovu, ako se izuzme burna ljubav sa Azrom Akin s kojom je raskidao i mirio se ravno sedam puta.

VIŠE: Novi život Nurgul Ješilčaj, Jasemin iz serije „Ljubav i kazna“: organska farma zameniće boemski život popularne glumice

Zato i ne čudi što ga pri svakom susretu novinari pitaju kad će svadba, te je možda Bašak samo pokušala da ubrza odgovor.

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa