Kad mu je propao projekat "Kurt Sejit" od kojeg je mnogo očekivao, razočarani Kivanč Tatlitug sa devojkom Bašak Dizer otputovao je u Ameriku i tamo proveo više meseci, pa su mediji tvrdili da se više neće vratiti u zemlju i stati pred kamere jer mu je neuspeh sasvim poljuljao samopouzdanje. 

A photo posted by Kivanc Tatlitug (@tatlitug) on Apr 28, 2015 at 2:55am PDT

Par se, ipak, vratio u Istanbul, a sada je sasvim izvesno da će Kivanč, koji je poslednjih dana potpuno promenio imidž, što inače čini kad god priprema novu ulogu, zaigrati u seriji koju priprema Kerem Čataj, jedan od vodećih producenata, čime je obradovao brojne obožavaoce.

Međutim, u intervjuu koji je dao za majski broj magazina "GQ" zgodni glumac kaže da će mu to biti poslednja serija:

- Želim veliku porodicu i mnogo dece, a snimanje serija zahteva veliki angažman i ne ostavlja dovoljno slobodnog vremena da bi čovek kvalitetno mogao da se posveti najmilijima – objasnio je plavokosi i plavooki glumac koga zovu i turskim Bredom Pitom.

Prvu seriju, "Gumuš", snimio je jer mu je bio potreban novac, ali danas, petnaestak godina kasnije, smatra da se prava zadovoljstva ne mogu kupiti. 

Pročitajte i: Okan Jalabik pred kamerama: Ibrahim-paša ponovo snima

Ipak, naglasio je da glumu voli i da će ostati u tom biznisu, ali najverovatnije kao scenarista, producent i reditelj. 

A da zaista misli ozbiljno, bar što se tiče privatnog života, govori i činjenica da mu je jednoipogodišnja veza sa Bašak Dizer, stilistkinjom i modnom dizajnerkom koju je upoznao na setu Zabranjenog voća, veoma stabilna. A odnedavno na ruci nosi upečatljiv veliki prsten sa ugraviranim slovom "B" koji je specijalno izrađen u Parizu i košta oko 5.000 evra.

Tekst: M. R.