Poznata hrvatska pevačica, Jelena Rozga, otkriva kako izgleda muškarac njenih snova i šta misli o braku.

Otkrivamo vam koji bivši košarkaš dizajnira neobične leptir mašne, koje rado nose poznate ličnosti, poput Novaka Đokovića i Ivana Ivanovića.

Ako imate dilemu koju školu ili fakultet da upišete ili želite da promenite posao, pročitajte sve o profesionalnoj orijentaciji, kome je namenjena i kada je pravo vreme da se uradi ovakav test.

Za sve mornare i one koji žele da budu snažni, donosimo slasne recepte sa spanaćem, kao i neodoljive predloge za slatke zalogaje. Koliko puta vam se desilo da kupite voće koje je zeleno ili pak prezrelo? Pročitajte naše savete i lako prepoznajte zrele i ukusne plodove.

Da biste uživali u lepotama nesvakidašnjih šuma, jezera, prirodnih fenomena i vanrednih istorijskih spomenika, ne morate ići u Španiju, Italiju ili Nemačku, ovog leta obiđite Srbiju i uverite se  zašto se našoj zemlji stranci rado vraćaju. Preporučujemo vam 10 čarobnih destinacija Srbije, koji mnogi još nisu otkrili.

Ukoliko imate dilemu da li ste u pravoj vezi i kakva vam je zajednička budućnost, rešite naš jednostavni test, a tu je i nedeljni horoskop, kulturni i tv vodič, rubrike posvećene zdravlju i još mnogo drugih zanimljivih tema.